Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: cjepivo protiv gripe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno cjepivo protiv gripe

Bok cure! Jučer sam pitala svoju ginekologicu da li da se cijepim protiv gripe ili ne, a ona mi je rekla da je preporuka hrvatskih epidemiologa da se trudnice ne bi trebale cijepiti.
    Prošli mjesec sam pak čitala dopis lječnicima opće medicine (mama mi je liječnik), gdje piše da se ove godine naročito preporučuje cijepiti trudnicama (vidla na svoje oči dopis). Što je vama preporučio vaš ginekolog? :?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ovako, ja sam prošle godine pitala svog gina u poliklinici Sunce u VŽ-u dal se smijem cijepiti protiv tetanusa jer mi je taman trebalo procjepljenje zadnje doze al mi je on na to odgovorio da ni jedna druga cijepiva ne dolaze u obzir osim onog protiv gripe! posavjetuj se ti rađe još negdje, ja sam odustala od bilokakvog procjepljivanja i držala se podalje moguče zaraze ( učestalo prala ruke, bježala od mjesta gdje ima puno ljudi i sl.) nikad nemožeš znati kako cjepivo može djelovati na trudnoću, inače sam med. sestra i sama sam pacijente znala procjepljivati protiv gripe i ne čini mi se to cjepivo bezopasno...

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ništa mi nije preporučio, a i da je ne bih se cijepila. Ne sjećam se kad sam zadnji put imala gripu pa se ne bojim. Više me strah sastojaka cjepiva od kojih su neki dokazano otrovni nego bezopasne viroze za koju je mala šansa da je uopće dobijem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •