Nadam se da ima neka mama sa slicnim iskustvom da me savjetuje sto uciniti sa bebom starom 3 tjedna koja uopce (osim sa cepicem/klisitirom) ne zeli kakati. Probali smo masazu, toplomjer u guzu, topli oblog, caj od kima, komoraca, kamilicu. Problem je sto uz moje mlijeko (kojeg nema dovoljno) moramo koristiti i nadohranu. Iz tog razloga mora kakati svakih 1-2 dana (iako smo produzili bezuspjesno i do 4 prije umjetne stimulacije babylaxom). Korstili smo (kršitelj koda) nadohranu, no sada smo presli na (kršitelj koda) za opstipaciju, medutim ne pomaze! Vise ne znam sto ciniti, ona uredno prducka i ima grceve dok to radi,ali nam kakice ne dolazi. Nadohranu smo smanjili na oko 100 mL dnevno jer imam vise mlijeka, no zbog nadohrane mora kakti cesto. Do sada je samostalno kakala samo jednom nakon poroda u bolnici. Molim pomoc ako itko zna, jer me strah da joj se crijeva potpuno ne ulijene sa vanjskom stimulacijom stolice (koja je odgovarajuce boje).
Cula sam da pomazu Weleda kapi Digestodoron, medutim nema ih kod nas za kupiti. Mozda nesto slicno?
Inace sve smo uradile prema savjetu pedijatrice i strah me da cemo morati na pretrage. Da li netko ima slicna iskustva sa tako malim bebama?!?!?!?!?!
Hvala
Brizna mama u iscekivanju dragocijene kakice