Moja curica ima skoro cetri mjeseca.Prije nkog vremena poceo joj se pojavljivati neki cudan osip.Crvene fleke po licu i tjelu,nakon nkog vremena tj. par sati se povuku pa se pojave na drugom mjestu.U zadnje vrijeme na mjestu gdje je bila crvena fleka ostane mali kruzic koji izgleda kao plik.Bili kod pedijata i on kaze da j vjerovatno na nesto alergicna ali da to pustimo da vidimo hoce li samo nestat.Dao nam kupku i losion za osjetljivu kozu ali to nam ne pomaze.E sad mene zanima koliko cekati i da li cekati uopste prije nego ju nosim ponovo doktoru.Plus sto smo i ja i tata alergicari a ona jako puno bljucka i povraca.Nekim danima povraca poslije svakog obroka i nervozna je a nekim ne povrati niti jednom,eventualno malo bljucne kad se prejede.Ja licno mislim kako je i povracanje mozda neka alergijska reakcija ali pedijatar na njeno povracanje odmahuje rukom jer ona dobro napreduje,rodjena je sa 2620gr a sad ima oko 7kg.
Mama ko mama zabrinuta da mozda ipak nesto nije ok pa bih rado cula ima li neko slicno iskustvo i sta vi mislite?Ici drugom doktoru ili ne?