Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: koji miris za suđericu

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno koji miris za suđericu

Zanima me da li koristite i koji miris za mašinu za suđe?Moja nije u pogonu svakodnevno , pa brzo poprimi neugodan miris, ustajali..Isprobavala sam razne mirise i ni jedan me nije baš oduševio, tj. mirisalo je taj tren i kasnije ništa.Neki dan sam kupila u Mulleru denk mint miris, za neku sitnu lovu u odnosu na druge proizvođače i iznenadila se, miršiiii već danima, čak znam otvoriti širom suđericu da i kuhinja malo zamirši

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kak se zove točno miris i gdje stoji u Mulleru.
    Meni baš treba nešto takvo

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Niti naša nije stalno u pogonu, ali ako ima lagano odškrinuta vrata, nikad se ne usmrdi.
    Inače po meni je važnije oprati ju barem jednom u 2 mjeseca s onim specijalnim sredstvom za pranje suđerice.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

miris stoji u Mulleru tamo gdje i Somat i Calgon, gdje su i tablete za pranje...
    što se sredstva za pranje suđerice tiče i to koristim, iako ne baš često, par puta godišnje, al ona opet brzo poprimi neugodan miris.Stoji zatvorena iz razloga što N. ako ju odškrinem ulazi unutra, otvara, zatvara, penje se po vratima, pa sam mirnija ako ju zatvorim i ne mami ju.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Čistoća nema mirisa 8)

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ajme sad čitam prvi post i vidim da sam vam napisala Denk mint, al nije denk mint (to je iz DM-a marka ), nego iz Mullera Blink.Nadam se da ste skužili što je pisac htio reći
    Davore-hoćeš reći da je perilica prljava, pa da to ne mogu riješiti mirisom nego da ju trebam oprati?Možda sam te krivo protumačila, možda i nisam, samo ću reći da ne pokušavam čistoću riješiti mirisom, perilica je čista, a neugodan miris nastaje iz razloga što se ne koristi svakodnevno , a stoji zatvorena (to je moje objašnjenje) i upravo iz tog razloga želim miris.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa to ti i nije tako teško riješiti. Prvo trebaš redovito očistiti sito kako u njemu ne bi ostaci hrane trunuli. Zatim trebaš ostaviti suđericu odškrinutu, tek toliko da nije baš zatvorena. I na kraju, ako se zbog nekog razloga nataložilo masnoće, nabaviš bočicu sredstva za čišćenje suđerice i napraviš prema uputi (bočica naglavce, prazna suđerica, najtopliji program...).

Ako zbog nekog razloga koristiš hladnije programe, prijeđi na toplije. Bit suđerice je pranje na visokim temperaturama i pomoću kemije u koje sigurno nikada ne bi gurnula (svoju) ruku. "Ekološki" programi potpuno promašuju ovaj cilj i jedina im je svrha dobivanje "zelene" oznake na proizvodu. Stvarno pranje u suđerici se ne događa na ekološkim programima.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sito i ostatak suđerice je čisto , čak sam kupila sredstvo za dezinfekciju i pošpricala(kod mene inače sve mora biti tip top što se čistoče tiće, pa me zato ovo i pati..)Ali je glavi problem (vjeujem i ponavljam)to što je ona zatvorena, a ne može biti otvorena iz gore navedenog razloga da se ne ponavljam...probala, i nema šanse, vrata su teška za male prstiće pa su se oni znali naći na krivom mjestu jer se igrala s vratima, pa sjedi na vratima, pa se zavlači unutra..ma svašta je bilo ako ih ostavim odškrinuta.Ako je zatvorena ne bocka ju i ne doživljava ju...
    Nebitno, ne želim se opravdavati jer ja vrjerujem da problem moje suđerice nije čistoća.Htjela sam samo znati koristite li i koje mirise za istu...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    sito i ostatak suđerice je čisto , čak sam kupila sredstvo za dezinfekciju i pošpricala(kod mene inače sve mora biti tip top što se čistoče tiće, pa me zato ovo i pati..)Ali je glavi problem (vjeujem i ponavljam)to što je ona zatvorena, a ne može biti otvorena iz gore navedenog razloga da se ne ponavljam...probala, i nema šanse, vrata su teška za male prstiće pa su se oni znali naći na krivom mjestu jer se igrala s vratima, pa sjedi na vratima, pa se zavlači unutra..ma svašta je bilo ako ih ostavim odškrinuta.Ako je zatvorena ne bocka ju i ne doživljava ju...
    Nebitno, ne želim se opravdavati jer ja vrjerujem da problem moje suđerice nije čistoća.Htjela sam samo znati koristite li i koje mirise za istu...
    Zatvorena vrata su problem i nema šanse da ih bilo koji miris riješi. Onda će ti još dodatno smrditi po "ustajalom" mirisu.
    I ja imam malo dijete i suđericu otvorenu. Malo se je penjao na nju i za koji dan mu više nije bila zanimljiva, više ju niti ne pogleda, a ako ti je suđerica prazna, onda se "u njoj" stvarno nema gdje ozlijediti.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a mene zanima kako vam je sudjerica prazna :? . nasa je svaki dan puna navecer, iako ne rucamo svi doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •