Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Vlasnici Brevi sjedalica - trebam pomoc

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kore prvotno napisa
    Citiraj mamaja prvotno napisa
    Citiraj Ancica prvotno napisa
    Trebalo bi pisati 10 kg umjesto 9, a da se nakon 9 moze tako koristiti.
    znači kad napunimo deset kila moramo je okrenuti. a ja sam mislila da je bolje da je sjedalica što duže prema nazad.
    Ma ne, ja mislim da je Ancica htjela reći da se dijete od 10 kila pa više može okrenuti prema naprijed,a ne da se to abavezno mora napraviti, kao što piše u uputama.
    Ne, Kore, mamaja je u pravu. Ova sjedalica se ne bi smjela koristiti montirana suprotno smjeru voznje ako je dijete preraslo 10 kg. Po uputama koje dolaze s ovom sjedalicom ona se koristi montirana suprotno smjeru voznje SAMO za grupu 0, a to je 0-10 kg.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upute na koje se odnosi moj komentar su slijedece:

Brevi, 0-18 kg
    Grupa 0
    Grupa I

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Pogledam sutra.
    Ne znam na koji ti problem misliš, ali ja sam skužila da se jako teško pravilno montira jer se onaj pipac (kukica) koja treba držati remen od auta jako teško pričvrsti da drži.
    ne znam gdje je kupljena jer je poklon, ali mogu pitati.
    i ja pogledam sutra jer je sada mrak. ah, koliko je jadna ivarica imala problema s bembovom aut.sjed. užas! a o kukicama za pojas da ne govorimo. inače, kupljena je u turbolimača - iako smo je dobili na poklon znam da je kupljena tamo.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jel mi može neko reći kako ste zadovoljni sa brevi kombiniranim sjedalicama?nama treba za našu malu bucu.tili smo uzeti ili brevi ili bubu sjedalicu (isti je proizvođač,bar tako kažu u TL).malena ima 6 miseci i 9,5kg-dr.kaže preuhranjena a samo je na prsima

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj okruglica prvotno napisa
    jel mi može neko reći kako ste zadovoljni sa brevi kombiniranim sjedalicama?
    Na stranu što se užasno teško montira (mi smo ju dvaput montirali u auto, dvaput se posvađali jer smo se najašili po njoj da ju propisno fiksiramo), dijete se jako znoji u njoj usprkos klimi. Materijal je presintetički i ne izgleda mi baš udobno. Dobili smo ju na poklon pa nismo mogli puno birati. Slijedeću kupujemo i biramo sami, ove mi je dosta.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •