Gdje mogu kupiti u Zagrebu?
Gledala sam u Bauhausu, Kiki, Superkonzumu na Črnomercu, Mercatoru u Rudešu. Nigdje nema. Svi kažu da to dobivaju tek u proljeće kada i vrtni asortiman.
A treba mi hitno :/
Gdje mogu kupiti u Zagrebu?
Gledala sam u Bauhausu, Kiki, Superkonzumu na Črnomercu, Mercatoru u Rudešu. Nigdje nema. Svi kažu da to dobivaju tek u proljeće kada i vrtni asortiman.
A treba mi hitno :/
Vidjela sam danas u Getrou u Novom Zagrebu, ali roza za curice.
Mi smo kupili u Emezzeti (doduše, u Splitu) pa pogledaj, možda još imaju. I bili su stvarno suprejeftini, zato smo i kupili pa sad imamo tri garniture, fotelja, dvosjed i stol na napuhavanje, plastični set i platneno-spužvaste fotelje sa stolom. Puna kuća.
mercatone
kupljen lani al mislim da sam ih i prije par mj.vidjela ,nisam ziher :/
Vidjela sam na Emmezetinoj stranici neki stol sa rupom u sredini za suncobran, ali stolci uz to mi se ne sviđaju. A ne bih ni stol sa rupom.
Ipercoop/interspar.
Evo friška info...danas kupili u Emezzeti u Stupniku stol za 39 kn i stolice za 19 kn.
Slatki su, plastični, kao i za velike samo u mini varijanti.
Imaš tirkiz, zelene i žute.
Plodine (u Dubravi).
Hvala :DEvo friška info...danas kupili u Emezzeti u Stupniku stol za 39 kn i stolice za 19 kn.
ja ti mogu pokloniti takva dva stolčeka, ako želiš. stol nemam.
Ja ti mogu posuditi žuti stol i dvije bijele stolice, ako ti treba za neki "događaj" 8)
Hvala cure![]()
Treba mi za doma jer Leon jedino tako hoće jesti. Razmazilo se dijete u jaslicama![]()
Bila sam u Emmezeti i kupila :D
A mojem oduševljenju nema kraja jer sam našla narančasti stol i zadnja tri narančasta stolca! Sada mi čak i paše u stan![]()