-
Kvržica ispod testisa - prostata?
Drage moje, moj me je sin uplašio jučer i danas se cijeli dan mučim da nađem da li je netko imao nešto slično i ne nalazim.
Odmah ispod testisa, kada ga previjam i mažem, mogu napipati kvržicu za koju mislim da je prostata. Ono što me brine je da moj dvogodišnjak na dodir te kvržice reagira plačem i kočenjem, pa me zanima sljedeće:
za mame sa dječacima slične starosti - možete li napipati kvržicu ispod testisa kod svojih dečkića i kako reagiraju. Nemam koga pitati jer svi koji imaju djecu sličnih godina imaju curice.
Bojim se jer mislim da ne bi trebao reagirati plačem ako ga ne boli.
A možda je sam dodir prostate neugodan pa zato tako reagira...
Nadam se da će mi brzo netko odgovoriti, unaprijed hvala.
-
Mi smo imali kilu, ali njega nije boljela na dodir.
Najbolje bi ti bilo da pitaš liječnika.
-
I kod našeg N je bila kila, ništa ga nije boljelo, ali smo otišli pedijatru, rekao da je kila ali da ipak provjerimo u Klaićevu...
Na kraju bila operacija, na sreću sve je dobro prošlo.
-
to nije prostata
a ako dijete boli najbolje da ga odvedeš pedijatru da to pogleda
-
Više ni ja ne mislim da može biti prostata, otići ćemo doktoru jer me plaši kada vidim kako ga boli. Hvala na odgovorima.
-
Ako dijete nešto stvarno boli na dodir, smatram da treba odmah otiči kod dr., ne čekati.
-
Hemoroidi su, nisam ni znala da tako malo dijete može imati problema sa hemoroidima. Iako Borna nema često tvrdu stolicu i jako pazimo na njegovu prehranu, ipak je prije nekih mjesec dana imao tvrdu stolicu.
Pazimo da mu kakica bude što mekša, mažemo i čekamo da prođe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma