Vjerujete li u sudbinu??
Vjerujete li vi da je negdje nešto zapisano za svakog od nas, da li sudbina mozda obješnjava one slučajeve tipa; nikad pušio umro od raka pluća ( mozda mu je tako sudjeno, ali eto nije pusio pa je to cudno, da je pusio rekli bi pa dimio je cijeli zivot kao lokomotiva), nikad pio umro od ciroze jetra, dok je primjerice mom susjedu koji loče vec 30 godina svaki dan ocito drukcije sudjeno, ako je alkohol toliko stetan mislim da bi u 30 godina ubio vec svaku jetru, cula sam za covjeka koji je svaki dan radio i taj dan zena ga nagovori da ostane kod kuce i on taj dan pogine u kuci, neki padnu sa 12 kata i ostanu zivi ( mozda mu jednostavno nije sudjeno i prezivio bi i pad aviona taj dan, dok neki se spotaknu nezgodno udare glavom i ode nema ga vise....mozda je doslo njegovo vrijeme)......ne znam meni se čini da bar jedan dio života ili neki tijek je određen sudbinom, naravno da nije sve i sad ćemo sjest i čekat što će se dogodit, neki naši postupci su ipak naši postupci, bilo bi grozno da je sve sudbina , daje osjećaj kao da smo tu na Zemlji nečije marionete .....ali sve mi se više čini da ako je nekom suđeno da ode u 30.god. da će otić kako kod on živio samo će bit razlika u priči; ako je bio drogeraš, nepošten i sl. reći će nije ni čudo nije on imao budućnosti, a za nekog dobrog, marljivog :ajme bio je dobar, krasan čovjek, zdrav...samo odjednom preko noći........ a opet ispada da bi po tome mogla svaki dan skakat sa prvog kata i prezivljavat dok ne dođe TAJ DAN :/