Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Pila misar , alkohol , neofen .. a trudna!!!

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Pila misar , alkohol , neofen .. a trudna!!!

Drage moje rode... Jednostavno neogu opisati svoje osječaje .. dali je to neizmjerna sreća ili panika ... MM i ja već dugo , dugo nastojimo začeti .. i nikako .. nakon poduljeg vremena i svakomjesečnog nervoznog pišanja po štapiću , obečali smo jedno drugom da više nećemo "raditi bebu" , nego ćemo pustiti sve da ide svojijm tokom .. i tako je i bilo...
    Prije tjedan dana doživjela sam užasan stres ( o kojem sad nebih) i popila tabletu misar 0,25. Isto to sam ponovila i jučer , ali sam ih popila 2 kroz dan . U subotu smo izašli sa društvancem van .. bilo naj je odlično , a ja naravno pila jegemeister pa mislim stvarno!! I ubila se doslovce u alkoholu , i plesala cijelu noć
    E sad biti dio priče ... danass ujutro prije 10 min .. mislim ja ... čovječe pa ja sam morala sedmog dobiti ... kaj je ovo ... i ulovi me neka panika :/
    Već 3 dana pijem 400 mg neofene , jer me trga dolje ko da moram mengu dobit , a ništa . I mislim .. jao nedaj bože da sam trudna sad ovaj mjesec!! Ajme meni , već dvije god samo to želim , ali neeeeee ovaj mjesec .... I PLUSIĆ JE TU !!!!!!!!!
    Ajme koloko sam sretna , bože mi oprosti toliko sam u panici .. ti misari , hrpa neofena , alkohol u subotu!!!!!!!!!!!!! Šta ću?!!! Bojim se da nisam naškodila bebici bojim se da nije deforirana ... bojim seeee (((((
    Naručena sam kod gin u srijedu ...
    Natabletama misar pise da moze uzrokovati malform. ploda i nesmije se uzimat u prvom tromjesečju .. ajme majko što sam učinila
    Drage moje rode ... što da radim ... jesam li ugrozila svoj mali fetus ?? Ima li tko iskustva s ovim :/ , zna li tko sličnu priču sa sretnim ishodom ??!!
    Ajme neznam dal da plačem od veselja ili žalosti

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam pila antibiotik, plivadone, ibrufene (zbog zuba), zanala popit i alkohola, u međuvremenu razbila auto (u trijeznom stanju) . Nakon razbijanja auta dobila + na testu. Danas imam prekrasnog, zdravog četverogodišnjaka koji je lud za autima i kamionim od rođenja.
    Meni je gin rekao da će biti sve u redu jer kao do 6-7tj. trudnoće vrijedi pravilo sve ili ništa.
    Čestitam na trudnoći, smiri se do srijede ispričaj doktoru što te muči ,napomeni što si trošila. A sad ne lijekovima prije konzultacije sa dr.i naravno alkoholu.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo mene, trudne 18tj.

Prva 3tj trudnoće sam koristila kontracepciju (flastere) dok nisam skužila trudnoću, popila kuru antibiotika i jednu večer cugala.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma neće ti biti ništa, samo nemoj brinuti
    super da si trudna :D

ja još dok nisam znala da sam trudna sam izašla s frendovima na koncert (otada nisam bila na koncertu, strašno..) i drmala po žestici cijelu noć.
    a nedugo prije toga pila antibiotike jer sam bila bolesna, i to dosta dugo sam ih pila.
    a ovo ljeto na moru sam znala popiti po koju bevandu i koktel i to svjesno.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sve će biti u redu!
    Kada sam ostala prvi put trudna (a još nisam znala da jesam) bilo je u nekoliko navrata ispijanja veelikih količina alkohola, a jutro poslije pijenje tableta za glavobolju - danas imam prekrasnu, zdravu šestogodišnjakinju.
    Na početku ove (IVF) trudnoće po nalogu liječnika pila sam normabele, tek sam nakon popijene kutije shvatila sve strahote koje pišu na uputama.........od malforacija ploda pa na dalje.........za sada nosim zdravu i živahnu bebu.
    Za svoj miran san razgovaraj s doktorom, ali sigurna sam da će sve biti ok.
    I, naravno..............ČESTITAM!!!!!!!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od 2 tbl misara i nekoliko neofena neće niš biti
    a kad bi se od jedne vesele večeri rađale bebe s defromacijama, pol svijeta bi bilo deformirano

čestitam na trudnoći

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

CESTITAM!!!

Ja sam se bila napila od vina, a i pila antibiotike dok nisam videla plusic.

Opustencija i uzivaj! Priroda cuva tako mali plod, bas od nas samih!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh pa ja sam svojevremeno djelila recepte po forumu za koktele pomoču kojih se garant dobiju blizanci
    Ne brini previše, bebica je tu, i jako je malo vjerovatno da si joj išta naškodila s tim, samo si sebi malo živce razdr**la Čestitam

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    a kad bi se od jedne vesele večeri rađale bebe s defromacijama, pol svijeta bi bilo deformirano
    potpisujem

Paio avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kao prvo, ČESTITAM NA BEBICI!!!! :D :D :D

Nemaš se razloga brinuti, vjeruj mi, moje iskustvo vezano za prve tjedne trudnoće kada nisam pojma imala da sam trudna, pa čak ni slutila, je puuuno, puunoooo gore od ovoga što si ti opisala 8) .

Ja nisam niti jela, jer sam bila pod stresom od posla, cugala ko smuk (vikendašica) 8) , itd itd (da ne ulazim u detalje).
    Stoga, mislim da u tako ranim tjednima trudnoće sav taj "nezdravi" život ne može ugroziti plod, već se tijelo bori da se plod razvije kako treba, a ako ti tijelo na bilo koji način nije spremno zadržati plod, onda na žalost dolazi do krvarenja i spontanog :/

Sada kad ti se pokazao plusić, lijepo se smiri, uživaj u trudnoći i čuvaj svoju bebicu i najvažnije ne brini, jer je sigurno sve u redu!

Šaljem puno pusa i čestitki

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam tolko cugala prvih mjesec i pol (tek sam sa 6 tjedana skuzila da sam trudna) da se mm i ja šalimo da ce dijete cim izadje zatraziti pivu, a i da je pitanje je li se jos otrijeznio. sad sam 7 mj. trudna i sve izgleda u najboljem redu, a dok mi je rekla da ni ona nije bila puno bolja pa sad ima dva odrasla sina

Mingola avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ne brini
    potpisujem sve ovo gore 8) i sve je bilo ok s bebom :D

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

u tako ranoj trudnoći ti ide po principu sve ili ništa, ako je sve ok, eto tebe za par mjeseci s povećim trbuhom :D , a ako nije nešto ok,to završava spontanim.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma je, ali ako i bude ništa, to neće biti zbog nekoliko ibuprofena, misara i jegera, nego zbog nekog drugog razloga

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa
    u tako ranoj trudnoći ti ide po principu sve ili ništa, ako je sve ok, eto tebe za par mjeseci s povećim trbuhom :D , a ako nije nešto ok,to završava spontanim.
    da, tak je i meni to ginić objasnio na početku kad me bilo strah svega.
    nekad tijelo samo odbaci plod i to tzv "samozaštita žene" od ploda koji se ne bi ok razvio ili nešto slično.
    tako da najbolje ne imat brige šta je bilo nego dalje samo polako i bit će sve kak treba

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

čestitke

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •