Drage moje rode... Jednostavno neogu opisati svoje osječaje .. dali je to neizmjerna sreća ili panika ... MM i ja već dugo , dugo nastojimo začeti .. i nikako .. nakon poduljeg vremena i svakomjesečnog nervoznog pišanja po štapiću , obečali smo jedno drugom da više nećemo "raditi bebu" , nego ćemo pustiti sve da ide svojijm tokom .. i tako je i bilo...
Prije tjedan dana doživjela sam užasan stres ( o kojem sad nebih) i popila tabletu misar 0,25. Isto to sam ponovila i jučer , ali sam ih popila 2 kroz dan . U subotu smo izašli sa društvancem van .. bilo naj je odlično , a ja naravno pila jegemeisterpa mislim stvarno!! I ubila se doslovce u alkoholu , i plesala cijelu noć
![]()
E sad biti dio priče ... danass ujutro prije 10 min .. mislim ja ... čovječe pa ja sam morala sedmog dobiti ... kaj je ovo ... i ulovi me neka panika :/
Već 3 dana pijem 400 mg neofene , jer me trga dolje ko da moram mengu dobit , a ništa . I mislim .. jao nedaj bože da sam trudna sad ovaj mjesec!! Ajme meni , već dvije god samo to želim , ali neeeeee ovaj mjesec .... I PLUSIĆ JE TU !!!!!!!!!![]()
Ajme koloko sam sretna , bože mi oprosti toliko sam u panici .. ti misari , hrpa neofena , alkohol u subotu!!!!!!!!!!!!! Šta ću?!!! Bojim se da nisam naškodila bebicibojim se da nije deforirana ... bojim seeee
(((((
Naručena sam kod gin u srijedu ...
Natabletama misar pise da moze uzrokovati malform. ploda i nesmije se uzimat u prvom tromjesečju .. ajme majko što sam učinila![]()
![]()
![]()
Drage moje rode ... što da radim ... jesam li ugrozila svoj mali fetus ?? Ima li tko iskustva s ovim :/ , zna li tko sličnu priču sa sretnim ishodom ??!!
Ajme neznam dal da plačem od veselja ili žalosti![]()