Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 76 of 76

Thread: kišna kabanica-gdje kupiti

ivano2's Avatar

Quote Originally Posted by Charlie View Post
    Meni su inace najljepse Petit Bateau kabanice - one zute kao nekad, a iznutra na plave prugice. Ali su skupe...i nikad nisu na popustu.
    E ja bii za sebe jednu takvu kao nekad žuot-plavu ...ima li toga igdje?

Angie75's Avatar

Pa ima, u Petit Bateau

chris blue's Avatar

Ok, hvala, idem danas vidjeti cocodrilo i namu.

Javim što sam našla.

ivano2's Avatar

Quote Originally Posted by Angie75 View Post
    Pa ima, u Petit Bateau
    Ma to su fensi šmensi njihove i kratke su... ja bi one oriđiđi kao prije ..malo duže i ne za te pare za koje ih oni prodaju

chris blue's Avatar

Kupila kabanice za cure u cocodrillu, jupi!

Hoću i ja takvu: dugačku, s rukavima, kapuljačom... ma odlična je!

Di ima za velike kabanica?

jurisnik's Avatar

Quote Originally Posted by chris blue View Post
    Kupila kabanice za cure u cocodrillu, jupi!

Hoću i ja takvu: dugačku, s rukavima, kapuljačom... ma odlična je!
    Koja je cijena?

ivano2's Avatar

Coccodrilo je samo u Vlaškoj?

Quote Originally Posted by ivano2 View Post
    Coccodrilo je samo u Vlaškoj?
    Otvorio se i u CC1 west

hatatitla's Avatar

Coccodrilo ima i na uglu Ilice, Frankopanske i Mesnicke, gdje je bio OVS.

Ima i u Importaneu na GLavnom, di je bio OVS.

chris blue's Avatar

Quote Originally Posted by jurisnik View Post
    Koja je cijena?
    Cca 80 kn po komadu.

Ali ja bih i za sebe, danas idem u namu pogledati. Ako netko ima još neki prijedlog, molim lijepo da javi do kraja radnog dana.

jurisnik's Avatar

Quote Originally Posted by chris blue View Post
    Cca 80 kn po komadu.

Ali ja bih i za sebe, danas idem u namu pogledati. Ako netko ima još neki prijedlog, molim lijepo da javi do kraja radnog dana.
    Hvala.

anasti's Avatar

Trazim kabanicu za dečka od 2,5-3 godine?

Podizem temu u potrazi za kisnom kabanicom za djevojcicu od 4 godine. U Rijeci ili nekom web shopu.

Mojca's Avatar

Pratim.

Teica's Avatar

Padobranski upadam - opraštate mi ?

Moja malenkost treba kišnu kabanicu ili vodonepropusnu jaknu za sebe (to može biti dječja vel.16 jer sam mala).

Bitno je da iznutra ima pamučnu podstavu jer sam u klasičnom šuškavcu kao u najlon vrećici - mokra od znoja taj čas.

Zašto kabanica umjesto kišobrana?

Kišobran mi zauzme jednu ruku - to je problem: dijete držim za drugu, njen i moj ruksak i školska torba na leđima, e, a onda kad još svratimo u dućan

evo i vrećica...dakle, super bi mi došlo nekaj nepropusno, kapuljača na glavu i - ruke slobodne!

Teice - pogledaj u KIK-u - vidjela sam soft shell jaknu, a unutra ima neku podstavu. Nije kabanica, ali možda može proći...

OT (moram pitati, kaj ću )- Zašto nešto od torbi/ruksaka ne nosi tvoja gospođica, već ti sve tegliš? Pa nije više tak mala da ju baš moraš držati za ruku i nositi sve njezine stvari.

Teica's Avatar

TeFil, donekle siu pravu...jedino je školska torba zbilja teška.

Koliko košta ta jakna u KIK-u, cca, znaš možda?

Mislim 80 i nešto kn.

Slažem se da je torba teška, al onda bar ruksak ili nešto manje/lakše. Ja sam morala uvesti da svatko nosi dio jer baš zbog težine nisam mogla sama nositi 2 torbe + moje stvari... Drž se! Sretno u potrazi.

palčica's Avatar

Pogledaj u H&M, odjel za dječake. Uvijek imaju lanjskih, budu po 80-100 kn. Imam i ja jednu takvu. Nakon dvije godine i nebrojeno pranja kao nova je i odlična za vjetar.

Pretrazila sam vecinu ducana u Rijeci i kisnih kabanica nema gotovo nigdje.

Par komada je bilo u Cicibanu na Minnie, Mickey, Spuzva Bob i vatrogasce ili sto vec. U nekom ducanu igracaka u TC imali su dvije na Disneyeve princeze. U Funky Fish ih je bilo par jednobojnih, dugackih i jos par s nekim djecjim likovima po 30-ak kuna. Osim toga nigdje nista. Negdje su rekli da ce mozda dobiti jos sto. Ali, ako i dobiju bojim se da to nije ono sto bih ja zeljela.

E, da, jedino zgodno sto sam vidjela je u Marks and Spencer, ali na zalost samo za djecu do 2 godine.

Na kraju sam naletjela na jednobojnu tamnoplavu jaknu za kisu u Benettonu na snizenju od 50 % i nju uzela. I to jos broj vecu tako da sam racunam iduce dvije godine mirna, a do tada ce se mozda gdje pojaviti i stogod originalnije od ovoga sto se sada nudi.

Quote Originally Posted by Aurora* View Post
    Pretrazila sam vecinu ducana u Rijeci i kisnih kabanica nema gotovo nigdje.

Par komada je bilo u Cicibanu na Minnie, Mickey, Spuzva Bob i vatrogasce ili sto vec. U nekom ducanu igracaka u TC imali su dvije na Disneyeve princeze. U Funky Fish ih je bilo par jednobojnih, dugackih i jos par s nekim djecjim likovima po 30-ak kuna. Osim toga nigdje nista. Negdje su rekli da ce mozda dobiti jos sto. Ali, ako i dobiju bojim se da to nije ono sto bih ja zeljela.

E, da, jedino zgodno sto sam vidjela je u Marks and Spencer, ali na zalost samo za djecu do 2 godine.

Na kraju sam naletjela na jednobojnu tamnoplavu jaknu za kisu u Benettonu na snizenju od 50 % i nju uzela. I to jos broj vecu tako da sam racunam iduce dvije godine mirna, a do tada ce se mozda gdje pojaviti i stogod originalnije od ovoga sto se sada nudi.
    Mene zanima upravo kabanica za dečkića od 2 godine. Koliko košta ta u Marks and Spencer?

Elly's Avatar

Quote Originally Posted by Zuska View Post
    Juhu za temu!

I mene zanima gdje se mogu kupiti fora kišne kabanice i fora kišne čizmice? Za dvogodišnjakinju. I jedne za poklon za malo starije dijete.
    U obzir dolaze dućani po Zagrebu, Sloveniji i oko Trsta, a može i on-line.
    Zuska, u Trstu Prenatal ima preslatke fora kabanice, cizmice, kisobrane. Kupujes odvojeno ali imas mogucnost skombinirati.

Quote Originally Posted by Diana72 View Post
    Mene zanima upravo kabanica za dečkića od 2 godine. Koliko košta ta u Marks and Spencer?
    Cijena je 300 kn, ako se ne varam. Izradjena je od nepromocive tkanine (ne plastike), postavljena je s toplom podlogom, svjetlije plave boje je i s preslatkom zutom ziraficom ciji se vrat proteze na jedan rukav. Osim te imaju i jednobojnu zutu koja je vise tipa nekadasnjih klasicnih kabanica, onako gumena. Cijena zute je mislim ista. No, oboje su kvalitetne i lijepe i sasvim druga prica od onih sto sam prije spomenula. U svjetlu toga mislim da bih ja cak i dala toliko za nju iako je i meni malo preskupa.

sillyme's Avatar

Ja sam mojima kupovala u Mercatoru/getrou zadnjih par godina, deblji je materijal, bez podstave, prozirne s nekakvim sarenim crtezima, u maloj vrecici za 16kn komad ako me sjecanje ne vara. Bilo ih je svih velicina u onim velikim kosarama sa sezonskom robom. Moje se drze ali su ih klinci prerasli.
    Nadam se da ce ih biti ove godine u Konzumu, neke stvari je Konzum ipkm preuzeo od Merkatora pa se nadam da je i ovo medju time.

Na žalost,meni je znanstvena fantastika odvojiti 300 kn za kabanicu, a nigdje ne mogu naći ništa jeftinije od 100 kn i to je preveliko za njega. One koje mu odgovaraju su skuplje i nedostižne.
    Last edited by Diana72; 22.08.2015 at 22:27.

Page 2 of 2 FirstFirst 12