-
kod nas u jaslicama ponekad imam osjećaj da vlada opće nezadovoljstvo. dovodimo ga ujutro u jaslice a kad ono sva djeca tamo plaču. za njega tete, posebno i kažu da ne plače više kao u prvim tjednima (krenuo je s 12,5 mj. u 11.mj.prošle god.) ali da je stalno nezadovoljan. jedino u čem se prilagodio je da je prihvatio jesti i piti. ne igra se s drugom djecom niti sa igračkama, nego samo komunicira sa tetama,i stalno, budući da tete nemaju vremena samo za njega, sjedi u jednoj stolici (to je velika stolica od teta) po skoro cijeli dan (tj. od 8 do 14h). iako zna hodati, ako se želi malo prošetati prostorijom , traži da ga teta drži za rukicu. tete priznaju da je kao mimozica, ali da će se prilagoditi s vremenom, da su imale takve djece. sve u svemu, ja sam jako nesretna.
ja sam htijela da ide u jedne privatne jaslice ggje djecu maze i nosaju, ali tamo nije bilo mjesta, i sad su me zvali odmah iza N.G. da primaju novu djecu. ne znam jel bi to bila još veća trauma za djete, nova okolina, nove tete? samo bi htjela da vidim mrvicu zadovoljstva kad idemo u jaslice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma