Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: WC-i u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

prvo, mislim da bi svako dijete od 3,4 godine samo trebalo znati ići na wc i obrisati se

drugo - tete sigurno ne mogu funkcionirati na način na koji je predložila nekolicina, jer je to jednostavno ne moguće

treće - pretjerujete.

četvrto - najbolje da ispišete djecu iz vrtića i držite ih pod staklenim zvonom

:neutral:

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Nikiva prvotno napisa Vidi poruku
    prvo, mislim da bi svako dijete od 3,4 godine samo trebalo znati ići na wc i obrisati se

drugo - tete sigurno ne mogu funkcionirati na način na koji je predložila nekolicina, jer je to jednostavno ne moguće

treće - pretjerujete.

Je,je dok djeca nemaju ponovljene urinoinfekte, non stop crijevne viroze, gljivice i koješta - što ne bismo i u uredima svi sjeli na popišanu dasku jedan za drugim?
    Dok smo išli u prenapučeni vrtić mojoj Di je najviše smetalo što ih se hrpa djece naguravala ispred ta dva veceića dok su obavljali nuždu s otovrenim vratima. Ne kažem da bi se djeca trebala nešto posebno jako sramiti toga, ali stvarno je izgledalo kao da nitko niš ne obavi na miru ni kak treba. Mislim da sve ovisi o broju djece na broj teta. Između staklenog zvona i gangesa isto ima neki raspon
    Posljednje uređivanje od pikula : 15.11.2010. at 12:18

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj Nikiva prvotno napisa Vidi poruku

treće - pretjerujete.

Smatram da si odlično odgovorila i da ne treba dodavati ništa..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •