Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
Malo mi je pomoglo to što vas sada čitam, jer ja više imam problema sa sobom, a s poslodavcem uopće ne. Radim u javnoj ustanovi, šefici je još i drago kad krećem u postupak, tako uvijek pozitivno reagira, a nadređeni i njoj i meni isto tako nije prigovorio ništa, zapravo rekla sam mu za moguće izostanke pa da ne ispadne da nešto muljam. Samo me pitao gdje sam u postupcima i to je sve. Zapravo i ne koristim puno dana, par dana samo, u većini slučajeva to bude GO plus dan dva šverc komerc.
No kod mene je problem druge vrste, zapravo sam sama sebi najveći teret jer neugodno mi je izostajati s posla. Već sada od pomisli na mogući transfer razmišljam o tome kako bi bilo dobro ostati 4-5 dana doma, a muka mi je od toga da se vidi da me nema iako trenutno nema ništa presudno za napraviti, a ako je nešto hitno (često bude tako) mogu obaviti i telefonski - dogovor s kolegicama, mail...I još plus smeta mi što moram kolegice koje vozim na posao preusmjeriti na drugi prijevoz...
Sjećam se jednog postupka, punkcija i odmor nakon punkcije trajali su sat i pola, a rješavanje nekog posla telefonski nakon te punkcije trajalo je skoro dva sata i to iz obližnjeg MCDonalds-a, e tada sam bila i bijesna i jadna. I nije bilo jednom nešto slično, ali to nema veze s meni nadređenima već s prirodom posla i samnom pametnom koja se javlja na telefon kad ne bi trebalo...A stvarno bi se trebalo maknuti kad je već bolovanje u pitanju i to još tako potreban mir nakon transfera...
nemoj se ljutiti, ali sama sebi radiš presing bez veze... pogotovo ovo oko prijevoza kolegica... snaći će se sigurno... ti stvarno imaš važnijih i pametnijih stvari od toga.. drugo, ako ti je okolina ok, ako nemaš problema i ako želiš uzeti te dane uzmi i gotovo... vjeruj od osobe koja je mislila drugačije, ništa se neće desiti dok te nema da se ne može riješiti.. pogotovo ako nemaš neke goruće rokove..

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
Htjela bih još napomenuti da meni i sama folikulometrija zna biti bolna, a poslije inseminacije sam strašno napuhana. radim fizički posao i iako sam išla nakon dva dana radit imala sam velike bolove nakon svakog podizanja (SANDUKA PIVE). I moram priznati da me sa svakm dizanjem strah da ako se i nešto primilo će sa tim dizanjem otići.
sasvim je drugo raditi fizički posao i uredski posao kakav ja imam, tako da ti stvarno se trebaš pripaziti