Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: MPO i posao

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ti kažem iz iskustva svog da je to njima svejedno. I godišnji ti oni plačaju. Kod nas je recimo kolektivni i po ljeti i po zimi i on jako dobro zapamti kad ga neko žica godišnji van termina
    Ali dobro, svako ima svoje razloge i obrazloženja, a nisu ni svi šefovi isti.

Jedino, ja bi vam stvarno savjetovala da barem od punkcije do par dana nakon transfera ostanete doma. Od punkcije se organizam treba oporavit, a nakon transfera je najbolje fino laganini (ne mora bit 100% horizontala) odmarat doma i uživat bez stresa. I znam da nema znanstvenih dokaza i da spontane trudnoće se hvataju u kojekakvim uvjetima, ali ne mislite li da ste ipak zaslužile par dana laganini nakon svega? POgotovo vi koje imaju fizički posao.
    pa no, ja se naradim ko konj i radim u smjenama, fizikala teška, i samo još treba letvu držat i lupat, i stalno se prijete, prava nikakva, ugovor o radu i zakoni- nepoznanica, i sad da ja njemu još malo tam dežuram? da baš... mislim da sam mu dala 7 godina, i da ga sad lagano ne doživljavam...ja radim, šutim, i teram svoje...mislim da ove zlice na poslu kaj znaju, da nešto planiram, pa živu bi me pojele, Ruža82 dobro veli, oni podmukli pogledi, kao- i,kaj si obavila kod dr., jel sve ok.,a vidiš da im lagano gori, jezik ih svrbi, a nema ti šta reći jer šutiš, radiš i doktore kombiniraš da nitko ni nezna kaj se dešava...samo mm i ja, hehehe, naš mali master plan!
    Posljednje uređivanje od inana : 06.01.2011. at 18:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •