Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: MPO i posao

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zbog takvih njuškala iz kadrovske ljudi se često pokrivaju drugim šiframa - na "meniju" su viroze ili, recimo, upala jajnika, idealna dg., niko te ništa ne pita oko toga. Doduše, da je ful normalna firma, tu kolegicu iz kadrovske bi komodno mogla prijaviti njenom šefu/šefici za uzurpiranje privatnosti. Jako je teško spriječit ta pitanja-potpitanja, pakirana u dobronamjerne savjete... ima ljudi koji se ne daju "krstit", svugdje pa im ono kažeš ne želim pričati, ali opet te pitaju i kreću "imam ja jednu koja je itd. bla truć who cares, been there, done that, know it all".

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Doduše, da je ful normalna firma, tu kolegicu iz kadrovske bi komodno mogla prijaviti njenom šefu/šefici za uzurpiranje privatnosti.
    Iskreno, nemam energije za baviti se time, jer ona je ta koja ima problem u glavi, a ne ja... Ali da, slažem se, da su stvari kod nas tako hijerarhijski postavljene i da postoji iole neke poslovne i kolegijalne etike, imala bih materijala za lijepu prijavu kod šefa...

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, nemam energije za baviti se time, jer ona je ta koja ima problem u glavi, a ne ja... Ali da, slažem se, da su stvari kod nas tako hijerarhijski postavljene i da postoji iole neke poslovne i kolegijalne etike, imala bih materijala za lijepu prijavu kod šefa...
    Da, slažem se! Dovoljno nam energije oduzima borba sa mpo da bi se još bavile glupim i zločestim ljudima. A toj tvojoj kolegici želim "sve najbolje", pozdravi je u moje ime! Bože, kad samo promislim da je 21. stoljeće, šta je čovječanstvo sve postiglo, a da ima toliko primitivnih ljudi. Evo, ja sam skužila da se sramim ove moje situacije, da mi je neugodno o tome pričat i sa svojima, a kamoli sa ljudima koji mi nisu ništa. A kako se ne srame toga Celine Dion i Mariah Carey, javno se zna da su svoje dupliće dobile IVF-om?! Znači da smo primitivni do bola! A mislim da i Crkva igra veliku ulogu u tome. Nedavno sam u mog soc. ginekologa u čekaonici naišla na neki vjerski letak di se govori kako je, ukratko, mpo grijeh i da je dijete Božji dar...

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj martinstoss prvotno napisa Vidi poruku
    Bože, kad samo promislim da je 21. stoljeće, šta je čovječanstvo sve postiglo, a da ima toliko primitivnih ljudi.
    Nedavno sam u mog soc. ginekologa u čekaonici naišla na neki vjerski letak di se govori kako je, ukratko, mpo grijeh i da je dijete Božji dar...
    a slušaj ovo; zamisli da se tim primitivcima dijete - ne daj bože - razboli i da je jedina šansa da ga se izliječi transplantacija ili neka slična operacija PROTIV BOGA I VJERE. E baš me zanima bi li onda pametovali... ma ja ih uopće ne doživljavam, lažni moralisti. ko ih šiša.
    Posljednje uređivanje od The Margot : 20.05.2011. at 11:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •