MPO i prava... pa mi nemamo prava nikakva, očito smo radnici i žene drugog reda...ili trećeg... mislim današnji dan mi neide iz glave...ja bila na bolovanju od transfera do bete, i ništa... i rekla na poslu da me neće biti opet tak oko dva tjedna ovaj mjesec- jer idemo u prirodni- i prepala se moja šefica, i eto direktora- pa znate, to je dosta učestalo, pa bolovanje, osjeti se jako da vas nema, bla-bla, a ja njemu- ja sam na vrijema najavila da me neće biti, i nisam kriva kaj posao nije organiziran, a moja šefica čkomi, i velim ja, glupo je da nekaj počinjemo samnom s ponedjeljkom, kad me od srijede vjerojatno nebu na poslu- a ona se napravi glupasta- pa ja to nisam znala- a ja onak pogledam ju, i velim- kako niste znali, rekla sam da me i u ovom ciklusu neće biti dva tjedna,ak sam bolovanje otvorila prije tri tjedna, logično da je iduči ciklus sada za tjedan dana- a ona pred njim- nisam ja to shvatila tako...mislim, kad se podvuče crta, boli mene briga, ali ovo je blesavo, frajer mi pročitao dane kad me nije bilo, a ja njemu, ti dani koje čitate nisu bila bolovanje nego stari godišnji koje sam koristila da ne oštetim firmu koja mi sada ispisuje dane...i veli često je to nekako- a ja njemu- nije me bilo početkom prošle godine dva tjedna dok sam bila u bolnici, i sad sredinom ove, kad sam opet po bolnicama, nisam se sunčala, a on meni, ma ne, naravno, oprostite ako je ispalo kao insinuacija...glupa sam kaj se živciram, ali... gamad di god se daš maksimalno, tam te maksimalno i gaze... tužna sam...