Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: MPO i posao

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    cure mene zanima da li znate da li je slučajno moja zakonska obaveza obavijestiti poslodavca po kojoj osnovi otvaram bolovanje? naime, sve mi unaprijed znamo kada ćemo u postupak i cca koliko ćemo najmanje biti van pogona. moj poslodavac je bio iznimno nekorektan prema meni, duguje mi puno previše novaca i smatram se strašno iskorištenom u zadnjih godinu dana. oni jako dobro znaju da sam tamo još uvijek samo zato što planiram trudnoću, ali detalje iz svog privatnog/intimnog života im stvarno ne mislim iznositi jer mi je sasvim dovoljan stres što još uvijek molim neisplaćene plaće od prije nekoliko mjeseci i tako stalno u krug. ženskice koje nam rade plaće su nevjerojatne lajave babuskare pa da mogu najrađe bi otvorila bolovanje na neku drugu šifru a ne na potpomognutu, međutim moja doktorica opće prakse je toliko isprepadana pa znam da nema šanse da mi otvori takvo bolovanje.
    Ja mislim da za bolovanje nitko nije dužan obavijestiti poslodavca unaprijed da ideš na bolovanje niti po kojoj osnovi je na bolovanju iako oni mogu vrlo lako saznati ako provjere šifru, tako da ako ti tvoja doktorica stavi tu šifru ne možeš ništa sakriti.
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 04.07.2011. at 13:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •