Eto,konkretno me zanima kako prepoznati original torbicu Lacoste???Masno koštaju,a meni laiku su iste one s placa i iz dućana.
......naravno,ako imate saznanja i za ostale marke , info je dobro došao![]()
Eto,konkretno me zanima kako prepoznati original torbicu Lacoste???Masno koštaju,a meni laiku su iste one s placa i iz dućana.
......naravno,ako imate saznanja i za ostale marke , info je dobro došao![]()
MM je ovo ljeto proučavao na netu Lacosta majice, negdje je našao cijeli forum kako prepoznati original.
Ima nekih fora sa slikom krokodila, oko mu mora biti vidljivo, mora imati 3 zuba ( ili 4 ) već sam zaboravila.
Ne znam za torbice ali da progooglaš malo?
Vjerojatno ima fora da krokodil mora biti smješten na točno određenom mjestu, na majici je to točno na pola između donjeg gumba i šava vratnog izreza.
navodno i gumbi na majcama moraju imati natpis lacosta iako ih kod nas u avenue mallu na majcama nema pa vi prosudite jer iste takve se mogu kupiti na ebayu za puno manje novaca jer su identične.vidjela uživo kod prijatelja
originali se većinom kupuju u ovlaštenim dućanima
Ja stvarno nikad niti ne pomislim da nešto što se prodaje u Lacoste dućanu ne bi bio original :?
btw. imam Lacoste torbicu pred sobom, pa evo - krokodil ima crno oko i četiri crna zuba dolje a gore tri![]()
hoćeš reći da je dokaz originala - pokvareni zubi krokodilaMima prvotno napisa
![]()
idem provjeriti
isto ko kod mime: gore tri, dolje četiri zuba
sitna i oštra
crna
i oko je crno
cijeli znak je dugačak 19 mm
mislim da su fejkovi veći
evo tu ima kako prepoznati lažnjak majicuLacoste
i piše da oriđiđi ne smije imati na gumbima nikakav natpis
Ne znam za te finte kako prepoznati Lacoste original torbu, ali ti mogu iz osobnog iskustva reći slijedeće:
Imam doma ukupno 7 Lacoste torbi: dvije s placa i 5 originalnih (odn. kupljenih u ovlaštenim dućanima s certifikatima).
Prvo što vidim dugogodišnjim nošenjem onih s placa patent zatvarači ne zatvaraju uvijek najbolje (na jednoj tamno plavoj od početka ne mogu dokraja zatvoriti mali džep). A koža je puno mekša i nekako se lako gužva (ne znam kako bi to opisala) kod placovnih.
Koliko koji ima zubiju, evo: originalni imaju 4 gore i 4-5 dolje (tak sam bar izbrojila), a ovi s placa krokodili izgledaju drugačije kad buljim duže u njih ne samo po zubima nego i oblik nogice i veličina oka su drugačije.
U konačnici, iz daljine gledano nema velike razlike jer meni ženskica jednom u dućanu nije skužila da nije original torba koju sam tad imala sa sobom. Na kraju, svatko sam mora odlučiti dal je tolika razlika u cijeni opravdana. Ja rađe apstiniram od kupnje nove torbe nego da kupim na placu... To su torbe koje traju godinama i lako se održavaju (ako ne kupite onu s bijelim remenom)...
Sorry, raspisala sam se....![]()
Na majicama, na gumbima ne smije biti natpis Lacosta.
Gumbi se rade od unutršnjosti školjaka pa su kao biserni i svaki je drugačiji.
Košulje Lacosta moraju na gumbima imati natpis Lacosta.
I čini mi se da na majici moraju biti dva gumba.
Materijal je isto poseban, oprana majica je suha za 5 min sušenja fenom.
Na e-bayu su sve fakeovi, MM naručio.
dakle nebi sad htjela pametovati ali ovako stoje stvari kod mene: torbe kupljene u ovlaštenim dućanima krokodil ima 4 gore i 4 doljnja zuba..
majce naručene preko ebaya imaju dva gumba i osuše se za cca 5-10 minuta nakon pranja a materijal je super tako da se nebih kladila da je sve fejk a i ako je stvarno je dobro napravljen jer majce su stvarno odlične..majce kkupljene u Italiji u ovlaštenom dućanu nakon par pranja imali smo majce sa
3/4 rukavima užas tako da sumnjam da itko od vas može točno prosuditi koja je orginal a koja dobra kopija isto kao i ja
Neki fejk krokodili imaju zatvorena usta.
Što se tiče torbica meni su ove fejk i oriđiđi ko nebo i zemlja. Možda sam ja viđala stvarno loše kopije :/ . Remen je za par milimetara deblji i širi od onog kod originala, sama totbica je debela i gruba, ni patent zatvarač nije isti...
Za majice ne znam...