Citiraj sirius prvotno napisa
Ajme ,Tata!...
Nije svako buntovništvo pravedničko nekad je samo loše usmjerena ogorčenost.
No pa to je OK, uistinu se nemaš potrebe suzdržavat, osobito ako imaš nešto konstruktivno i argumentirano za izreći... Ne kužim zašto na ovom Forumu toliko suzdržavanja, toliko privatnih postova podrške, a niko neće taj glas podijelit u javnost?!? Meni je doista neshvatljiva tolika fama oko suzdržavanja!!!

Slažem se da nije svako buntovništvo pravedničko, ali ako si u nastavku ciljala na mene, smatrat ću to ipak čistom demagogijom, ukoliko mi se ne argumentira "loše usmjerena ogorčenost" i povezanost sa mnom!

Dakle ogorčenost definitivno postoji kada se u forumskoj zajednici zastupa samo jedna strana i jedna teza roditeljstva, kada se nekorektno i necivilizirano postupa sa konstantnom tendencijom ponižavanja onih kojih ovdje gotovo uopće nema, pa ne mogu pružit svoj glas, ili su toliko minorni (ili neaktivni) da ih se može pobrojati na prste jedne ruke, a od toga je 4/5 njih naklonjeno lakim temama!

Al najveća ogorčenost je ipak u tome da se drugo i drugačije mišljenje tretira kao nepoželjna "heretička" struja. Da se ne uvažava i grije vrijednost i opstojnost obiteljske zajednice, nego radije zastupa načelo "ma bježi od njega"... Pri tome o djetetu i djeci niko ništa ne razmišlja, a kamo li odgovorno i dugoročno! A znaš zašto, jer su sve takve uvjerene iz svojih sebičnosti kako su majke dovoljni roditelji njihovoj djeci - muškarci su ionako redom linčovani kao marginalne face i "nesaživljeni" roditelji svojoj djeci... al kad na kraju krajeva konačno ukažeš na neravnopravnost klime koja vlada, kad ukažeš na nekorektnost odnosa administracije prema određenim temama, e onda se administratori brane kako su prvo Forumaši pa tek onda administratori, al uredno svoje administratorske ovlasti koriste sa svim tim svojim uskogrudnim pogledima i privatnim kriterijima, koji ne nose puno senzibiliteta i respekta prema muškarcima kao roditeljima... da li je to teret njihovih privatnih života - neznam, niti uopće želim znati! ali definitivno znam da NE ŽELIM da mi time određuju kriterije i osujećuju širinu mojih životnih principa i načela i diktiraju što je ispravno, a što ne, pa čak i onda kada ih gro istoviđenika rasprave razuvjerava u njihovu razboritost i korektnost administriranja!

A zamisli radi se o RODITELJIMA u akciji! Kužiš?!? NE baš, jel da...

Ali sigurno znaš da RODA mijenja zakon o MPO-u, sigurno znaš da održava akcije dojenja po Trgu, sigurno znaš da RODA ima velik respekt u prozivanju za prava roditeljstva, djece, majke, trudnica, dojilja - ali očito NE ZNAŠ ili to ne želiš vidjeti, da u gnijezdu vlastite medijskog prostora (Foruma Roda), ta ista RODA zastupa tvrde linije neprimjerene RODITELJSTVU!

Nisam još sreo temu u kojoj se civilizirano i korektno - ravnopravno gleda na Roditeljstvo prema spolu i dapače da se svako nepoštivanje roditeljskog kodeksa sankcionira barem javnim upozorenjem administratora! Nisam osjetio da se apriori blaćenje muških roditelja ikada sankcioniralo ili šakom i kapom dijeljenja savjeta kako su djeci dovoljne i samo majke! A svi mi znamo koliko je to psihološki neprihvatljivo za djecu, a napose i zakonski neregularno!

pa ako ni nakon svega ne možeš shvatit moju ogorčenost u tom pogledu - iskreno mi te je žao...