prije osvjestavanja drustva koliko su ocevi vazni u djetetovom odgoju, ja smatram da bi prvo trebalo osvijestiti oceve.

tada neki od njih ne bi nestali preko noci, drugi ne bi dopustili da se vuku s majkom djeteta po sudu godinama radi 1000 kuna alimentacije, treci bi se mozda javljali cesce a ne tek od rođendana do rođendana. svijet nije crno-bijeli i ima svakakvih oceva i svakakvih majki, ali ovakvim nekim filmicem negirati i baciti sjenu na sve sto su neke od nas prosle u pokusaju da se srede odnosi između djeteta i oca, pa cak i radile na odnosu između sebe i novih cura/zena/ izvanbracnih drugova je samo pokazatelj da danas svako moze statistiku protumaciti na svoj nacin i uploadati filmic na youtube.

ovo mi izgleda kao da zivimo u nekim paralelnim svjetovima gdje kao ocevi ne mogu do svoje djece jer im ogorcene majke pune glavu svakakvim glupostima i brane viđanja, a s druge strane stotine zena koje po ne znam koji put dolaze na rociste same, koje dizu kredit da bi mogle kupiti nove skolske knjige i koje su svojoj djeci i majka i otac i magarac po potrebi.