Citiraj Mukica prvotno napisa
samo sto to MBM ovaj film nece nikad doc (covjek ne koristi internet), a ak nekim cudom i dodje znam da ga nece dirnut ni malo
kaj bi ga dirnuo neki filmic, ak ga opce ne dira to kaj si djecu nije vidio vec 8 mjeseci
pa nemoj bit sigurna da ga nebi dirnulo da mu svaku večer, prije dnevnika, puste takav filmić... u jednom bi se trenutku lampica savjesti sigurno upalila! Samo je šteta što takvih akcija osvještavanja o važnosti obiteljstva i roditeljstva u medijima uopće nema, nažalost!

ne piše se, ne priča se, ne vidi se, u školama se ne educira... pa kako onda uopće mladi ljudi steknu neku informativnost o tome, osim kad se licem u lice nađu pred zidom vlastite životne situacije, al onda je često već prekasno?!?

sad mi pao na pamet susretljiv komentar Davora, i viđenje njegovog gledišta kako je biti tata baš cool, al da osim tog osjećaja coolerstva niko previše ne očekuje od toga... osim naravno djece! mislim, hej, pa kaj su djeca baš tak periferna u tome? al svakako se ne bih složio niti s tezom da svi drugi ne očekuju od tata previše, jer se upravo iz ovdašnjih rasprava ogorčenih mama itekako da iščitati koliko se puno očekuje od tata u odgoju svoje djece i posećivanju svoga vremena njima!

Možda se Davor nespretno izrazio, možda sam ga ja nedovoljno dobro razumio, ali ako je takav stav uvriježen u muškarcima, eto vam razloga zašto se prema raoditeljstvu kao važnoj odgovornosti, polazi s rezervom...

Tim više pravilna edukacija je više nego bitna!