Pokazuje rezultate 1 do 50 od 378

Tema: Evo zašto ne jedemo pseudo-hranu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    8,466

    Početno

    Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Dobio sam upit na pp slijedećeg sadržaja i čini mi se da je vrijedno podijeliti s ostalima:

    Tu su negdje.
    Stevia je doduše prirodna, ali ima nešto zajedničko s natrenom: ne uključuje osjećaj sitosti. Dakle, tijelo očekuje šećer radi slatkog okusa u ustima, ne dobije ga i potom imaš pojačanu glad.
    Natren: sranye u duginim bojama, krcato grdom kemijom, ne taži glad i u konačnici ljude koji ga tamane čini debljima.
    Sirup od agave je apsolutna pobjeda marketinga nad zdravim razumom. Radi se o proizvodu koji se ne razlikuje bitno od kukuruznog fruktozno glukoznog sirupa s jedinom razlikom da enzimi ne razgrađuju kuruzu nego agavin škrob iz agavinog korijena. Marketing je zloupotrijebio činjenicu da postoji nektar cvijeta agave koji je nevjerojatno skup i po svemu prilično kvalitetan šećer, ali sa famoznim sirupom agave nema skoro ništa zajedničko. Ima s njime još problema, ali i ovo je dovoljno. Izbjegavati.
    A zaključak je?????????????????????????????
    Šta umjesto šećera?

  2. #2
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,297

    Početno

    Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Šta umjesto šećera?
    Šećer-u razumnim količinama ( osim kod dijabetesa, tada treba zamjena ).

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •