Sok popijem jednom u nekoliko godina (nemam naviku pijenja sokova),ali što će mi sok ako nije sladak? Što će mi čokolada ako nije slatka? Pa, valjda je svrha slatkišima da budu slatki, a stvar je samo u tome kakve tko ima navike. Osobno nebi mi palo napamet davati djetetu sokove i čokoladu kao osnovnu namirnicu. Nisam joj niti davala sokove. Zna se što je hrana, a što su gluposti koje nemaju nikakvu svrhu osim da ti naprave štetu.marta prvotno napisa
Ovdje ste spomenuli kinder pingui, kao reklamira se da je toliko dobar da se drugo ne isplati jesti. E,pa sad, ako je netko i.... onda će si tako postaviti stvari,ali svaki roditelj zdrav u glavi znat će da je kinder pingui nešto što se ne daje kao obrok i da će kalcij i sve ostale vrijedne sastojke drugačije priskrbiti svom djetetu. Pratim ovu temu, zanimljivo mi je što piše Davor, ali istovremeno....niš.
Poanta posta je da svatko normalan zna što je hrana,a što su gluposti. Postavimo stvari ovako, pa tko bi djetetu za ručak dao čips??? A sve što se kupuje u dućanu ima koješta u sebi, a koliko je neka voćka ili neko povrće od kumice na placu baš totalno organski uzgojeno...dalo bi se raspravit. Okruženi smo raznim pojačivačima samo što ih treba svesti na najmanju moguću mjeru.Pokušati.