skuplja je zbog mogućnosti, tj. male ponude
samam proizvodnja je jeftinija od klasične poljoprivrede, jer ne moraš ovisiti o velikim firmama, jer možeš imati: vlastito sjeme, vlastiti preparai za zaštitu (kopriva, preslica..) , vlastito gnjojivo ....
no uvjet je da 3 prethodne godine na zemlji nisu korišteni pesticidi, umj. gnjojiva i ostali otrovi ... i platiti inspekciju i odobrenje
kad prve mahune dođu na plac, njihova cijena je 30kn/kg, no prava cijena im je 12kn/kg (za mjesec dana je tolika)
zakon tržišta

Odgovori s citatom
:? :/
)....s druge strane masnoće su potrebne našemu tijelu......nisam za svinjsku mast, a ovu iz biljaka moramo dobiti na neki način je li tako?, i u tome procesu koliko god to prirodno radili i pazili doći će do nekih negativnih pojava, procesa......
, ona je nezdrava napravila je ja sama doma ili jela industrijsku ili????????
niti si te postupke mogu predočiti, pa preskačem. Mi jedemo voće, povrće (kuhano, pareno, ponekad pečeno na roštilju), kruh, meso (kuhano, pečeno, pohano), i sve te osnovne namirnice - iskombinirane u nešto ukusno. Kolače (osim u gadnoj žurbi) ne prvim od kupovnih krema i tijesta, nego su mi kreme od jaja, maslaca i tako... Valjda me kužiš