e pa onda izvrsno što je meni soja bila preodvratna za jesti i piti (sojino mlijeko) kad sam mislila preći na nju. strašno!
cvjetkica - je, teško je izbjeći opasnosti ali nastojati djeci usaditi zdrave prehrambene navike je dio te borbe, s vremenom će sami tražiti zdravo.
ja sam preponosna što moja kčer ne bi ni u ludili jela kobase, hrenovke, paštete, čips, smoki.... zaista NE voli to jesti mada u školi 95% djece šeće sa čipsima i salamasendvićima u rukama. A da ne govorim da pojede dnevno bar 3 jabuke i još voća.

a ovo za soju - mislim kaj sad da jedan običan čovjek misli???? Zašto toliko sugeriraju soju, ispadne da to rade da bi ajmo reći smanjili populaciju - tak i tak nas je puno.
Ja sam još i prije negdje čula da to što istočnjaci jedu - soju - razlika je ogromna od soje koja se ovdje nudi. I njima to dođe ko začin a ne glavno jelo i napitak i pudnig i štatijaznamšta....

- ja sam primijetila da u svemu ima sastojak soja - u nekom obliku....ima ga gotovo u svakom kruhu, pecivu, valjda i tjestenini, prašak za puding, .... da ne govorim i u hrani koju ne jedem - paštete, salame, grickalice.