-
baby zobene pahuljice
Do neki dan sam baby pahuljice ( konkretno zobene) uzimala zdavo za gotovo i davala djetetu za dorucak, dok napokon nisam pazljivije pogledala sastav dodanih vitamina i minerala. Pise da 5 zlica pahuljica zadovoljava 100% dnevnu potrebu za zeljezom, medjutim , kako znamo da se zeljezo lakse apsorbira uz c vitamin, kojeg u tim pahuljicama nema, pitam se koliko je to lose bilo za probavu.
Davore, sta ces mi lijepog reci?
-
Davore, postoji li naziv za način prehrane koji se pridržavaš ili si nakon dugog proučavanja odlučio što je najbolje za tebe i tvoju obitelj?
Meni je nekada teško s MM. Mislim, on puno toga prihaća, ali kada vidim koliko voli jesti neke stvari (inače je mršavac, oduvijek lakši od mene
), ne mogu mu to uskratiti (prženo, palačinke). Odnosno, neke stvari baš i ne voli (variva) pa ih ni ne praivm tako često (jednom do dva puta tjedno).
A pseudo hrana? Neki dan svekiji kupili MM zeleni čaj i pogledam ja deklaraciju, a u njemu kojekakvi sušeni ananasi, papaje dodatni šećeri... ma užas. Mislim, neće mu to naškoditi jer ne pije baš puno toga čaja, ali ne mogu vjerovati da i u to stavljaju tako nešto. Da se razumijemo, čaj je ulistićima, ne u vrećicama.
Danas smo jeli sladoled i kao, daj Maši, daj Maši. Dam joj malo čokolade (prelijev, tamna čokolada... sva sreća nije puno pojela), pogledam deklaraciju, okrene mi se želudac.
Davore, nisi mi odgovorio ništa za klice, one suhe, kao mrvice?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma