Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: ne mogucnost podrigivanja

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno ne mogucnost podrigivanja

Drage moje, evo i mi se prikljucujemo temama o dojenju, tj. o problemu dojenja. Stari smo 3 nedelje i samo sisamo,prema bebinom zahtevu. Imamo veliki problem sto ne umemo da podrignemo iako se trudimo i menjamo sve moguce polozaje. Mislim da vec polako dobija grceve i da je ne podrigivanje samo pojacava. Imate li savet?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Podizem.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mama bole, super je što dojite na zahtjev, što se trudite... i što nemate poteškoća.
    ne mora svaka beba podrignuti - kao ni odrastao čovjek. neke bebe jedu polako (dobro žvaču svaki zalogaj ), tako da se ne nagutaju zraka, pa ni nemaju zašto podrigivati. ima li beba vjetrove - neke izbacuju zrak ne jednu, a neke na drugu stranu.
    ne znam jeste li pokušali položaj u kojem je bebe trbuščićem oslonjena o vaše rame, to uglavnom pomaže.
    a što se grčeva tiče, ne mora biti da je to od toga - probavni trakt se počeo razvijati, pa to zna smetati.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

hm, i moj N. nije podrigivao bas dugo, tek je sa nekih mesec i po poceo da poriguje.. ja sam to pripisivala njegovom dugom sisanju (sisao je po sat, dva, pa malo pauze pa ponovo..) a kad je poceo brze da jede podrignuo bi jako brzo. Ja sam isto bila uplasena zbog grceva, ali to (cak nisu ni bili grcevi, vise kao nevolje sa gasovima) nije dugo trajalo - svega nekih desetak dana. Ja to sad vidim kao - odrastanje!
    Pozdrav tebi i bebici!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •