stella,evo ja sam imala vrlo slicnu situaciju sa svojom curicim prije par mjeseci.nakon cjepiva sve slabije i slabije je papala,a onda je zavrsila u bolnici zbog infekcije i tamo gotovo uopce nije jela.ako bi popila 40 ml po obroku ja sam bila sretna.tada je imala 3 i pol mjeseca.uglavnom ju je infuzija odrzavala.znam tocno kako se mama osjeca..ostali smo u bolnici 10 dana a onda nakon sto je izlijecena infekcija i nisu ustanovili nikakav uzrok ne jedenja ja sam je na svoju ruku uzela kuci.bilo je jako tesko,vagali smo se svaki tjedan ,ona je i kod kuce odbijala hranu al je ipak malo vise jela nego u bolnici.ta borba je trajala oko mjesec i pol.polako je jela sv vise i vise al opet nedovoljno i daleko ispod potrebne kolicine za njenu dob.tek nakon 2 mj je pocela normalno papati .nadam se iskreno vase nepapanje nema nikakav organski uzrok i da ce beba uskoro kuci.ja sam sigurna da je to cijepivo bilo uzrok i bolesti a kasnije i odbijanja hrane,jer smo upravo sad primili drugu dozu i opet je izreagirala infekcijom al bogu hvala normalno jede.mami puno puno vibrica saljem i nek bude hrabra...![]()