Sori stari, ali ako ste tako sudili o mom isključenju onda mi je sve jasno! Dakle uvredu si ti iznio, a moja intencija je bila da je dotična samo "nesaglediva" u svom elaboriranju! Ako je to tebi jednako epitetu GLUPA - svaka ti čast i žali nam bože takve administracije!!! Ali hvala ti od srca, što si prethodno upozorio, pa sačekao argumentirano objašnjenje, a ne odma frknuo na ban ko neki!!!daddycool prvotno napisa
ajme meni, pa to bi doista predugo trajalo, a ionako mi mnogi zamjeraju na beskorisnom rasipanju energije... zar baš svakoga trebam pojedinačno uvjeravat u ono što ustvrdim, a nikad ga do sad nisam sretao u raspravama gdje su se prava roditeljstva kršila!daddycool prvotno napisa
idešššš... stvarno mi zadaješ posla, al ja doista nisam zadužen za taj dio, nego u stvari - ti i tvoja ekipa!daddycool prvotno napisa
al evo pokušat ću se dosjetit par očitijih primjera, a ti ih nađi pa riši briši, kako to fino činite i Tatinim postovima...
sjećaš se teme kad se majka javila da je zatrudnila i da ne bi željela prijavit oca, kao elementarno pravo djeteta - ne nje!
živo se sjećam citata "imam svoje dijete i ništa nam više ne treba"! (prosearchaj) Jel to dopustivo da se majka ograđuje kako njenom djetetu nije potreban kontakt s ocem?
sjećaš se Gđe K.?! sjećaš se salve linča prema ocu njene djevojčice, nazivanja kojekakvim splačinama... sjećaš se kako se sve to naprasno izbrisalo kad je dana druga strana priče, ali vidiš NIJE onda kada se haračilo po ZK sa svim detaljima njegove "opačine"! "Opačine jednog otimača" - tretiranje tako čovjeka kojem su institucije, policija, sudstvo i CZSS dodijelili dijete na skrb - ne majci! nije to neka rekla-kazala nedokazana stvar, nego pravomoćna sudska presuda, ako se ne varam!
Kužiš da, dok se više od 100 dana pralo po njegovoj "nasilnosti" i linčovalo kao "otimača", da mi je došlo da sam vidio tu djevojčicu (majčin avatar) u nekom parku s tim čovjekom, da bih mu je smjesta oteo, i vratio, zapravo, ko zna kakvoj, majci! Al o njoj se vidiš nije elaboriralo nakon predočenja druge strane medalje, nego se dalo smješno objašnjenje kako je "u interesu zaštite privatnosti" tema izbrisana. Zaštite privatnosti? HALOOO, a čime se ta privatnost narušila predočenjem druge strane priče? Ni jednim jedinim slovom (žao mi je da ti ne mogu citirat), jer svu privatnost smo saznali od gospođe u 11 prethodnih stranica!
Dakle dok god žena blati muškarca udrimo po temi do bola, kad se u najmanju ruku postavi upitnost njene priče, onda ajmo to brže-bolje zgurat pod tepih, ne čak niti ostavit kao otvoreni primjer drugima, kako manipulacija medijem gorko završava i ostavlja trag javnog ogorčenja na zavedenim forumašima.
tako da mi sljedeći link "Obavjesti administratora" djeluje baš ko priča maloj djeci za laku noć!!!
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=51673
nadalje sjećaš se topica "nasilje u obitelji", kako su se sjatile žene savjetima "bježi od njega glavom bez obzira", "ako je jednom ošamario opet će" i sl.! žene koje su apriori napale čovjeka čiju priču i opravdanje nisu ni približno čuli, ali su ustvrdili kako jedan šamar danas, sutra već vodi do slomljene ruke, glave i ko zna čega! Forumašica koje je otvorila topic bila je pod takvom navalom glasnih "MEDIOKRITETA" u debeloj dvojbi i panici što sad stvarno učinit... na kraju se malo malo rasplelo kako je ona inicirala verbalnim nasiljem nad mužem, a ovaj rastrojen silnim obavezama odreagirao u afektu nad kojim se itekako kaje! Na kraju sve završilo happy endom! ali apriori tretiranje tog muškarca ZLOČINCEM nasagledivih posljedica, samo je primjer jasne klime koja ovdje vlada...
zatim sjećaš se majke, supružnice tate DP, koja je "otela" svoju djecu i otišla u zbjeg k ljubavniku preko noći! Ne sjećam se da je itko postavio moralnu vertikalu o tom činu - jer to je majka! oteti dijete iz roditeljskog doma i otić u nepoznato, a djeci odma servirat zamjenskog tatu. jel to roditeljski NORMALNO ili sam samo ja nenormalan što to tako ne doživljavam!
najsvježiji primjer ti je moja reakcija na komentar NEWE... je li dopustivo tako s visine, sa dozom bahatosti i omalovažavanja davati javni primjer odnosa prema roditeljskom partneru i to kao RELEVANTNI SAVJET, zastupajući manipulativnu ucjenu djetetom kao opravdani i odpustivi vid borbe za svoja prava!
oćeš još...?
.............
sladjanaf - ma da mi je znati gdje li crpiš samo tako inteligentne argumentacije i konfrotacije?!? ne mogu se ja baš spustiti na svačiji nivo nerazumijevanja i raspravljanja s njime oko vrtičkih tema! ak ne razumiješ što je to "karikirana metafora", pa nebum ti ja ovdje osnovnu školu nadomještao!!!