Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Odgovor - Daddycool

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Odgovor - Daddycool

Citiraj daddycool prvotno napisa
    Citiraj Tata! prvotno napisa
    A zamisli radi se o RODITELJIMA u akciji! Kužiš?!? NE baš, jel da...
    Ako ti nije jasno, ovo je uvreda. Ovom rečenicom imputiraš da je korisnica glupa pa da ne kuži tvoje visokointelektualne lamentacije.
    Sori stari, ali ako ste tako sudili o mom isključenju onda mi je sve jasno! Dakle uvredu si ti iznio, a moja intencija je bila da je dotična samo "nesaglediva" u svom elaboriranju! Ako je to tebi jednako epitetu GLUPA - svaka ti čast i žali nam bože takve administracije!!! Ali hvala ti od srca, što si prethodno upozorio, pa sačekao argumentirano objašnjenje, a ne odma frknuo na ban ko neki!!!

Ali sigurno znaš da RODA mijenja zakon o MPO-u, sigurno znaš da održava akcije dojenja po Trgu, sigurno znaš da RODA ima velik respekt u prozivanju za prava roditeljstva, djece, majke, trudnica, dojilja - ali očito NE ZNAŠ ili to ne želiš vidjeti, da u gnijezdu vlastite medijskog prostora (Foruma Roda), ta ista RODA zastupa tvrde linije neprimjerene RODITELJSTVU!
    Argumentiraj konkretnim primjerom jer ovakve paušalne optužbe su baš ono protiv čega se navodno boriš.
    ajme meni, pa to bi doista predugo trajalo, a ionako mi mnogi zamjeraju na beskorisnom rasipanju energije... zar baš svakoga trebam pojedinačno uvjeravat u ono što ustvrdim, a nikad ga do sad nisam sretao u raspravama gdje su se prava roditeljstva kršila!

Nisam osjetio da se apriori blaćenje muških roditelja ikada sankcioniralo ili šakom i kapom dijeljenja savjeta kako su djeci dovoljne i samo majke!
    Gdje je ovo izneseno? Ajde molim te stavi citate da odmah brišem i upozorim korisnika.
    idešššš... stvarno mi zadaješ posla, al ja doista nisam zadužen za taj dio, nego u stvari - ti i tvoja ekipa!

al evo pokušat ću se dosjetit par očitijih primjera, a ti ih nađi pa riši briši, kako to fino činite i Tatinim postovima...

sjećaš se teme kad se majka javila da je zatrudnila i da ne bi željela prijavit oca, kao elementarno pravo djeteta - ne nje!

živo se sjećam citata "imam svoje dijete i ništa nam više ne treba"! (prosearchaj) Jel to dopustivo da se majka ograđuje kako njenom djetetu nije potreban kontakt s ocem?

sjećaš se Gđe K.?! sjećaš se salve linča prema ocu njene djevojčice, nazivanja kojekakvim splačinama... sjećaš se kako se sve to naprasno izbrisalo kad je dana druga strana priče, ali vidiš NIJE onda kada se haračilo po ZK sa svim detaljima njegove "opačine"! "Opačine jednog otimača" - tretiranje tako čovjeka kojem su institucije, policija, sudstvo i CZSS dodijelili dijete na skrb - ne majci! nije to neka rekla-kazala nedokazana stvar, nego pravomoćna sudska presuda, ako se ne varam!

Kužiš da, dok se više od 100 dana pralo po njegovoj "nasilnosti" i linčovalo kao "otimača", da mi je došlo da sam vidio tu djevojčicu (majčin avatar) u nekom parku s tim čovjekom, da bih mu je smjesta oteo, i vratio, zapravo, ko zna kakvoj, majci! Al o njoj se vidiš nije elaboriralo nakon predočenja druge strane medalje, nego se dalo smješno objašnjenje kako je "u interesu zaštite privatnosti" tema izbrisana. Zaštite privatnosti? HALOOO, a čime se ta privatnost narušila predočenjem druge strane priče? Ni jednim jedinim slovom (žao mi je da ti ne mogu citirat), jer svu privatnost smo saznali od gospođe u 11 prethodnih stranica!
    Dakle dok god žena blati muškarca udrimo po temi do bola, kad se u najmanju ruku postavi upitnost njene priče, onda ajmo to brže-bolje zgurat pod tepih, ne čak niti ostavit kao otvoreni primjer drugima, kako manipulacija medijem gorko završava i ostavlja trag javnog ogorčenja na zavedenim forumašima.

tako da mi sljedeći link "Obavjesti administratora" djeluje baš ko priča maloj djeci za laku noć!!!
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=51673

nadalje sjećaš se topica "nasilje u obitelji", kako su se sjatile žene savjetima "bježi od njega glavom bez obzira", "ako je jednom ošamario opet će" i sl.! žene koje su apriori napale čovjeka čiju priču i opravdanje nisu ni približno čuli, ali su ustvrdili kako jedan šamar danas, sutra već vodi do slomljene ruke, glave i ko zna čega! Forumašica koje je otvorila topic bila je pod takvom navalom glasnih "MEDIOKRITETA" u debeloj dvojbi i panici što sad stvarno učinit... na kraju se malo malo rasplelo kako je ona inicirala verbalnim nasiljem nad mužem, a ovaj rastrojen silnim obavezama odreagirao u afektu nad kojim se itekako kaje! Na kraju sve završilo happy endom! ali apriori tretiranje tog muškarca ZLOČINCEM nasagledivih posljedica, samo je primjer jasne klime koja ovdje vlada...

zatim sjećaš se majke, supružnice tate DP, koja je "otela" svoju djecu i otišla u zbjeg k ljubavniku preko noći! Ne sjećam se da je itko postavio moralnu vertikalu o tom činu - jer to je majka! oteti dijete iz roditeljskog doma i otić u nepoznato, a djeci odma servirat zamjenskog tatu. jel to roditeljski NORMALNO ili sam samo ja nenormalan što to tako ne doživljavam!

najsvježiji primjer ti je moja reakcija na komentar NEWE... je li dopustivo tako s visine, sa dozom bahatosti i omalovažavanja davati javni primjer odnosa prema roditeljskom partneru i to kao RELEVANTNI SAVJET, zastupajući manipulativnu ucjenu djetetom kao opravdani i odpustivi vid borbe za svoja prava!

oćeš još...?

.............
    sladjanaf - ma da mi je znati gdje li crpiš samo tako inteligentne argumentacije i konfrotacije?!? ne mogu se ja baš spustiti na svačiji nivo nerazumijevanja i raspravljanja s njime oko vrtičkih tema! ak ne razumiješ što je to "karikirana metafora", pa nebum ti ja ovdje osnovnu školu nadomještao!!!

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Re: Odgovor - Daddycool

sladjanaf - ma da mi je znati gdje li crpiš samo tako inteligentne argumentacije i konfrotacije?!? ne mogu se ja baš spustiti na svačiji nivo nerazumijevanja i raspravljanja s njime oko vrtičkih tema! ak ne razumiješ što je to "karikirana metafora", pa nebum ti ja ovdje osnovnu školu nadomještao!!!

nemoj se ti, molim te, spuštati na moj nivo

osim što je nepotrebno, bojim se da ćeš se još više nanervirati. a to ne bi bilo dobro za cjelokupnu forumsku populaciju.

tko zna s kakvim bi nas onda umotvorinama počastio.

bolje da to preskočimo

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tweety, molim te preroštaj ti teme gdje bi ova najbolje prošla, jer ja nisam kompetentan, nađi joj kutak, pa je premjesti molim te tamo, otključaj, dodaj komentar upućen daddycool, da ne ostanem uvijek kao nedorečen, a zakinut za svoj orguentirani odgovor, pa da me ne prozivaju neargumentiranim heretikom koji vrijeđa forumaše!

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Re: Odgovor - Daddycool

Citiraj sladjanaf prvotno napisa

nemoj se ti, molim te, spuštati na moj nivo

osim što je nepotrebno, bojim se da ćeš se još više nanervirati. a to ne bi bilo dobro za cjelokupnu forumsku populaciju.

tko zna s kakvim bi nas onda umotvorinama počastio.

bolje da to preskočimo
    amen!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

A zamisli radi se o RODITELJIMA u akciji! Kužiš?!? NE baš, jel da...
    Ako ti nije jasno, ovo je uvreda. Ovom rečenicom imputiraš da je korisnica glupa pa da ne kuži tvoje visokointelektualne lamentacije.
    Sori stari, ali ako ste tako sudili o mom isključenju onda mi je sve jasno! Dakle uvredu si ti iznio, a moja intencija je bila da je dotična samo "nesaglediva" u svom elaboriranju! Ako je to tebi jednako epitetu GLUPA - svaka ti čast i žali nam bože takve administracije!!! Ali hvala ti od srca, što si prethodno upozorio, pa sačekao argumentirano objašnjenje, a ne odma frknuo na ban ko neki!!!
    ovako "stari", ti očigledno imaš problem da ni sam ne razumiješ što pišeš jer ta je izjava uvredljiva. "nesaglediva" u svom elaboriranju?? kao da Đapića slušam "amnestiramo interpelacijom eklatantno percipiranju sukobu interesa".

Nisam osjetio da se apriori blaćenje muških roditelja ikada sankcioniralo ili šakom i kapom dijeljenja savjeta kako su djeci dovoljne i samo majke!
    Gdje je ovo izneseno? Ajde molim te stavi citate da odmah brišem i upozorim korisnika.
    idešššš... stvarno mi zadaješ posla, al ja doista nisam zadužen za taj dio, nego u stvari - ti i tvoja ekipa!

al evo pokušat ću se dosjetit par očitijih primjera, a ti ih nađi pa riši briši, kako to fino činite i Tatinim postovima...

sjećaš se teme kad se majka javila da je zatrudnila i da ne bi željela prijavit oca, kao elementarno pravo djeteta - ne nje!

živo se sjećam citata "imam svoje dijete i ništa nam više ne treba"! (prosearchaj) Jel to dopustivo da se majka ograđuje kako njenom djetetu nije potreban kontakt s ocem?
    ne sjećam se teme jer vjerovao ili ne, ne pratim sve teme na ovom forumu. koristeći pretražnik nisam uspio pronaći sintaksu "imam svoje dijete" niti "imam moje dijete". ne kažem da ne postoji, samo je ja nisam pronašao kako bi točno pročitao o čemu se radi

tako da mi sljedeći link "Obavjesti administratora" djeluje baš ko priča maloj djeci za laku noć!!!
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=51673
    Možda tebi tako djeluje, ali ja sam siguran da tebi djeluje i kako je tvoja argumentacija i tvoj način komunikacije pristojan, a nije.

nadalje sjećaš se topica "nasilje u obitelji", kako su se sjatile žene savjetima "bježi od njega glavom bez obzira", "ako je jednom ošamario opet će" i sl.! žene koje su apriori napale čovjeka čiju priču i opravdanje nisu ni približno čuli, ali su ustvrdili kako jedan šamar danas, sutra već vodi do slomljene ruke, glave i ko zna čega! Forumašica koje je otvorila topic bila je pod takvom navalom glasnih "MEDIOKRITETA" u debeloj dvojbi i panici što sad stvarno učinit... na kraju se malo malo rasplelo kako je ona inicirala verbalnim nasiljem nad mužem, a ovaj rastrojen silnim obavezama odreagirao u afektu nad kojim se itekako kaje! Na kraju sve završilo happy endom! ali apriori tretiranje tog muškarca ZLOČINCEM nasagledivih posljedica, samo je primjer jasne klime koja ovdje vlada...
    ti si zanimljiv svat. zanima me koliko se ti krećeš među ljudima? koliko uopće poznaješ ljude i njihove navike i načine na koji reagiraju? pogotovo koliko poznaješ žene? kao što sam već rekao, ne pratim sve teme pa tako ne znam niti za ovu niti mi ju se da tražiti, ali mene sad zanima kako bi po tebi trebala teći jedna takva tema?

ona:"očajna sam, jučer sam se posvađala s mužem i on me ošamario. ne znam što da radim. u totalnom sam šoku."
    forumaš1:"molim te iznesi dodatne činjenice kako bi ti mogli dati točniji naputak i presuditi tko je u pravu"

najsvježiji primjer ti je moja reakcija na komentar NEWE... je li dopustivo tako s visine, sa dozom bahatosti i omalovažavanja davati javni primjer odnosa prema roditeljskom partneru i to kao RELEVANTNI SAVJET, zastupajući manipulativnu ucjenu djetetom kao opravdani i odpustivi vid borbe za svoja prava!
    ovo sam pronašao. znaš što, u pravu si. ali ti je nastup opet pogrešan.

.............
    i ovo nije uvredljivo?
    da li ćeš tražiti ubuduće fotokopiju fakultetske diplome sa prijepisom ocjena od osoba koje ti odgovaraju na postove?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ona:"očajna sam, jučer sam se posvađala s mužem i on me ošamario. ne znam što da radim. u totalnom sam šoku."
    forumaš1:"molim te iznesi dodatne činjenice kako bi ti mogli dati točniji naputak i presuditi tko je u pravu"
    Slucajno zalutah pa mi upade ovo u oko... Ne bi zasigurno trebali zvucati ko govorni aparat, ali tako nesto bi nam trebalo... Meni moja mladja sestra cesto dodje sva izbezumljena, bijesna, ljuta, tuzna, isfrustrirana jer ima problem u vezi/s prijateljicama/skolom i slicno... Uvijek joj kazem da se prvo smiri i onda da mi isprica sto se dogodilo, ali od samog pocetka i neka nista ne izostavi... Ukoliko primjetim da pricu prilagodjava, sto je sasvim razumljivo i prirodno, postavljam potpitanja i tako dodjem do barem neke sredine...

Nju to nikad nije uvrijedilo, povrijedilo te i dalje uvijek prvo dolazi k meni sto god bilo bez obzira sto je svjesna da cu joj ja direktno i bez pardona reci ako nije u pravu...

Iako sam mlada, primjetila sam da je ljudima cesce potrebnija inekcija stvarnosti, nego sazalijevanje...

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i ovo nije uvredljivo?
    da li ćeš tražiti ubuduće fotokopiju fakultetske diplome sa prijepisom ocjena od osoba koje ti odgovaraju na postove?
    naravno da nije uvredljivo i nemoj mi floskulama "fakultetske diplome" banalizirat i skretat s teme... pa neću se ja spuštat svakom svatu ovdje na nivo vrtičkih prepucavanja... šta je htjela reć sa paraleliziranjem sa Obamom, da ću se kandidirat za predsjednika? ma STVARNO?!? pa moje dijete ide u vrtić, al nebi takvu nebulozu izjavilo, a samo da zauzme komad svog komentara - kao raskrinkala me... wooow!

nemoraju se uvijek javljat osobe sa visoko elaboriranim stavom, ali sa tri čiste u glavi i nekim smislenim komentarom, rado bih vidio većinom takve... nažalost svjestan sam surove realnosti, pa pokušavam pojedince osvjestiti ako baš i nemaju što pametno za reć da im je besmisleno javljat se u moje rasprave samo radi prizemnih objeda!

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Scandalous prvotno napisa
    Slucajno zalutah pa mi upade ovo u oko... Ne bi zasigurno trebali zvucati ko govorni aparat, ali tako nesto bi nam trebalo... Meni moja mladja sestra cesto dodje sva izbezumljena, bijesna, ljuta, tuzna, isfrustrirana jer ima problem u vezi/s prijateljicama/skolom i slicno... Uvijek joj kazem da se prvo smiri i onda da mi isprica sto se dogodilo, ali od samog pocetka i neka nista ne izostavi... Ukoliko primjetim da pricu prilagodjava, sto je sasvim razumljivo i prirodno, postavljam potpitanja i tako dodjem do barem neke sredine...

Nju to nikad nije uvrijedilo, povrijedilo te i dalje uvijek prvo dolazi k meni sto god bilo bez obzira sto je svjesna da cu joj ja direktno i bez pardona reci ako nije u pravu...

Iako sam mlada, primjetila sam da je ljudima cesce potrebnija inekcija stvarnosti, nego sazalijevanje...

hvala, na ovom lijepom, slikovitom i vrlo životnom komentaru...

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

meni je jako drago da vi ovaj forum doživljavate kao člana obitelji

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ROFL

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

samo, ti si pričala sa sestrom u 4 oka.
    Da te slučajno sestra zamoli za savjet preko foruma, iz bogzna kojeg razloga (meni isto nisu jasni ni razlozi drugih forumaša koji toliko intimne stvari iznose na forume da ih čitaju tisuće forumaša od kojih su neki vrlo vjerojatno i njihovi poznanici, prijatelji, rodbina...) sigurno joj ne bi rekla "molim te iznesi još podataka na forum (da ih svi možemo čitati)". Jer ti je do te osobe stalo.
    Zato mislim da to ne bi trebali raditi ni osobama koje ne poznamo. Forum jednostavno nije mjesto za to.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nemoraju se uvijek javljat osobe sa visoko elaboriranim stavom, ali sa tri čiste u glavi i nekim smislenim komentarom, rado bih vidio većinom takve...

i ja bih voljela da su svi forumaši pristojni i normalni, ali nažalost, neki dođu s različitim poremećajima... no, bože moj, i s takvima se može nositi

i komentar o meni bio bi uvredljiv samo i isključivo u slučaju da ga je izrekao netko koga smatram normalnim. s obzirom da to nije slučaj, nema potrebe za interveniranjem.

ispričavam se daddycoolu.
    neću više.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

meni je jako drago da vi ovaj forum doživljavate kao člana obitelji
    Nisam sigurna sto bi to trebalo znaciti... i ne znam kako bi forum mogla dozivljavati kao clana obitelji...

Radi se o tome da se iza nickova kriju stvarni ljudi sa stvarnim problemima, a ja sam dala pirmjer kako u stvarnom zivotu pristupam stvarnom covjeku sa stvarnim problemom... Hoce li ona meni doci na kavu, nazvati me telefonom ili mi se javiti na msn je sasvim sporedno... Sredstvo komunikacije je samo to i nista vise...

I ne trebas mi se obracati sa vi, (pre)mlada sam za to

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    samo, ti si pričala sa sestrom u 4 oka.
    Da te slučajno sestra zamoli za savjet preko foruma, iz bogzna kojeg razloga (meni isto nisu jasni ni razlozi drugih forumaša koji toliko intimne stvari iznose na forume da ih čitaju tisuće forumaša od kojih su neki vrlo vjerojatno i njihovi poznanici, prijatelji, rodbina...) sigurno joj ne bi rekla "molim te iznesi još podataka na forum (da ih svi možemo čitati)". Jer ti je do te osobe stalo.
    Zato mislim da to ne bi trebali raditi ni osobama koje ne poznamo. Forum jednostavno nije mjesto za to.
    Predug mi je staz forumasenja, tako da mogu slobodno reci da ne bih... ponavljam, ne bih zvucala kao govorni aparat, ali ne bih pokusala smiriti osobu i izvuci neku sredinu iz cijelog dogadja prije nego bih osudila, dala sud ili savjetovala o tako necemu...

A sto se tice iznosenja info, u neku ruku se slazem, a u drugu pak ne... jer ponekad je daleko lakse istresti se potpuno nepoznatim ljudima... najcesce je u pitanju sram... a pretesko nam je te stvari zadrzati za sebe...

A ako je osoba vec u stanju napisati tako nesto intimno i traziti savjet, zbog cega bi joj bilo tesko razgovarati o tome? Zar nije zbog toga i otvorena tema? Pitanje *sto da radim* ne bi trebalo povlaciti sazalijevanje i drasticne savjete vec razgovor o tome...

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    i komentar o meni bio bi uvredljiv samo i isključivo u slučaju da ga je izrekao netko koga smatram normalnim.
    odličnoooo!!!!!!!!!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A sto se tice iznosenja info, u neku ruku se slazem, a u drugu pak ne... jer ponekad je daleko lakse istresti se potpuno nepoznatim ljudima... najcesce je u pitanju sram... a pretesko nam je te stvari zadrzati za sebe...

A ako je osoba vec u stanju napisati tako nesto intimno i traziti savjet, zbog cega bi joj bilo tesko razgovarati o tome? Zar nije zbog toga i otvorena tema? Pitanje *sto da radim* ne bi trebalo povlaciti sazalijevanje i drasticne savjete vec razgovor o tome...
    to je u redu dok se traži savjet kako uspavati dijete ili kako skinuti mrlje od smole s odjeće.

Za ovakve teške teme o kojima je riječ postoje obiteljska savjetovališta i psihijatri.
    Osobe koje su u stanju napisati nešto takvo na forum, ili nisu dovoljno razmislile o mogućim posljedicama - da će ta rasprava na forumu biti dostupna baš svakome tko zna upaliti kompjuter, i da će možda tu ostati dovoljno dugo da čak i dijete oko kojeg se sad spori s bračnim partnerom nauči upaliti kompjuter; ili baš to i žele, da ovim putem ocrne (bivšeg) partnera.
    Po mom sudu, pogotovo nakon što sam ovdje pročitala nekoliko takvih priča, radije ne bih u tome sudjelovala.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

to je u redu dok se traži savjet kako uspavati dijete ili kako skinuti mrlje od smole s odjeće.

Za ovakve teške teme o kojima je riječ postoje obiteljska savjetovališta i psihijatri.
    Osobe koje su u stanju napisati nešto takvo na forum, ili nisu dovoljno razmislile o mogućim posljedicama - da će ta rasprava na forumu biti dostupna baš svakome tko zna upaliti kompjuter, i da će možda tu ostati dovoljno dugo da čak i dijete oko kojeg se sad spori s bračnim partnerom nauči upaliti kompjuter; ili baš to i žele, da ovim putem ocrne (bivšeg) partnera.
    Po mom sudu, pogotovo nakon što sam ovdje pročitala nekoliko takvih priča, radije ne bih u tome sudjelovala.
    Sasvim u redu razmisljanje... upravo zbog toga i treba biti *pametniji* pa ukoliko vec sudjelujemo u temi, pristupiti joj s oprezom...

Ja sam se osvrnula na opcenito zivot i kako pristupam takvim stvarima, nisam ogranicila razmisljanje na forum vs RL...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e sad smo se složile 8)

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa neću se ja spuštat svakom svatu ovdje na nivo vrtičkih prepucavanja...

nemoraju se uvijek javljat osobe sa visoko elaboriranim stavom, ali sa tri čiste u glavi i nekim smislenim komentarom, rado bih vidio većinom takve... nažalost svjestan sam surove realnosti, pa pokušavam pojedince osvjestiti ako baš i nemaju što pametno za reć da im je besmisleno javljat se u moje rasprave samo radi prizemnih objeda!
    Na zalost, Tata!, iz tvojih postova, u kojima se zaista, ponavljam , ima sta mudro za procitati, uvek provejava taj nekakav potcenjivacki stav, taj "ja sam iznad svih" gard. Kao i izrazito prezriv odnos prema Udruzi.
    Jedino jos nisam uspela da dokucim da li je to tvoj nacin da isprovociras ljude da se ukljuce u raspravu, ili si to naprosto ti, duboko uveren da je mudriji od svih ovde.
    To jos nikada nije dovelo do konstruktivnog razvoja nekog topica.
    I, onda...sve ode u kupus, tema bude zakljucana, ti otvaras nove i nove u kojima jednako gorljivo branis svoje stavove i jednako sa prezrenjem vredjas one koji misle drugacije.
    I gde smo?
    Opet na pocetku...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tata!, meni je žao da se daš isprovocirati i "nasjedati" na postove koji zbilja ničeg konstruktivnog nemaju u sebi, i jedina svrha koju im ja vidim uistinu jest podbadanje. :/ Slažem se sa vishnjom da imaš puno toga mudroga reći, ali na ovaj način sudbina teme je samo ključanje. no hard feelings.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

e sad smo se složile 8)
    Ma ja sam odmah vidjela da hocemo, ali sam se morala objasnit

Obicno to bude najveci problem foruma... sto u osnovi vecina jednako/slicno razmislja, a razlika bude samo u nacinu na koji prezentiramo misljenje...

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tata!,
    prestani otvarati teme koje ne spadaju na ovaj pdf.
    Brisati ću ih bez ikakvih komentara više od ovog kojeg sam sad ovdje ostavila.
    Ovaj forum ne sastoji se samo od ovog pdf-a i molim te zadnji put da si ideš naći mjesto gdje tvoje teme po sadržaju i spadaju.
    Moj posao nije da mičem teme onih koji ih namjerno postavljaju na krivo mjesto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •