Citiraj Tata! prvotno napisa
Citiraj daddycool prvotno napisa
A zamisli radi se o RODITELJIMA u akciji! Kužiš?!? NE baš, jel da...
Ako ti nije jasno, ovo je uvreda. Ovom rečenicom imputiraš da je korisnica glupa pa da ne kuži tvoje visokointelektualne lamentacije.
Sori stari, ali ako ste tako sudili o mom isključenju onda mi je sve jasno! Dakle uvredu si ti iznio, a moja intencija je bila da je dotična samo "nesaglediva" u svom elaboriranju! Ako je to tebi jednako epitetu GLUPA - svaka ti čast i žali nam bože takve administracije!!! Ali hvala ti od srca, što si prethodno upozorio, pa sačekao argumentirano objašnjenje, a ne odma frknuo na ban ko neki!!!
ovako "stari", ti očigledno imaš problem da ni sam ne razumiješ što pišeš jer ta je izjava uvredljiva. "nesaglediva" u svom elaboriranju?? kao da Đapića slušam "amnestiramo interpelacijom eklatantno percipiranju sukobu interesa".

Citiraj daddycool prvotno napisa
Nisam osjetio da se apriori blaćenje muških roditelja ikada sankcioniralo ili šakom i kapom dijeljenja savjeta kako su djeci dovoljne i samo majke!
Gdje je ovo izneseno? Ajde molim te stavi citate da odmah brišem i upozorim korisnika.
idešššš... stvarno mi zadaješ posla, al ja doista nisam zadužen za taj dio, nego u stvari - ti i tvoja ekipa!

al evo pokušat ću se dosjetit par očitijih primjera, a ti ih nađi pa riši briši, kako to fino činite i Tatinim postovima...

sjećaš se teme kad se majka javila da je zatrudnila i da ne bi željela prijavit oca, kao elementarno pravo djeteta - ne nje!

živo se sjećam citata "imam svoje dijete i ništa nam više ne treba"! (prosearchaj) Jel to dopustivo da se majka ograđuje kako njenom djetetu nije potreban kontakt s ocem?
ne sjećam se teme jer vjerovao ili ne, ne pratim sve teme na ovom forumu. koristeći pretražnik nisam uspio pronaći sintaksu "imam svoje dijete" niti "imam moje dijete". ne kažem da ne postoji, samo je ja nisam pronašao kako bi točno pročitao o čemu se radi

tako da mi sljedeći link "Obavjesti administratora" djeluje baš ko priča maloj djeci za laku noć!!!
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=51673
Možda tebi tako djeluje, ali ja sam siguran da tebi djeluje i kako je tvoja argumentacija i tvoj način komunikacije pristojan, a nije.

nadalje sjećaš se topica "nasilje u obitelji", kako su se sjatile žene savjetima "bježi od njega glavom bez obzira", "ako je jednom ošamario opet će" i sl.! žene koje su apriori napale čovjeka čiju priču i opravdanje nisu ni približno čuli, ali su ustvrdili kako jedan šamar danas, sutra već vodi do slomljene ruke, glave i ko zna čega! Forumašica koje je otvorila topic bila je pod takvom navalom glasnih "MEDIOKRITETA" u debeloj dvojbi i panici što sad stvarno učinit... na kraju se malo malo rasplelo kako je ona inicirala verbalnim nasiljem nad mužem, a ovaj rastrojen silnim obavezama odreagirao u afektu nad kojim se itekako kaje! Na kraju sve završilo happy endom! ali apriori tretiranje tog muškarca ZLOČINCEM nasagledivih posljedica, samo je primjer jasne klime koja ovdje vlada...
ti si zanimljiv svat. zanima me koliko se ti krećeš među ljudima? koliko uopće poznaješ ljude i njihove navike i načine na koji reagiraju? pogotovo koliko poznaješ žene? kao što sam već rekao, ne pratim sve teme pa tako ne znam niti za ovu niti mi ju se da tražiti, ali mene sad zanima kako bi po tebi trebala teći jedna takva tema?

ona:"očajna sam, jučer sam se posvađala s mužem i on me ošamario. ne znam što da radim. u totalnom sam šoku."
forumaš1:"molim te iznesi dodatne činjenice kako bi ti mogli dati točniji naputak i presuditi tko je u pravu"

najsvježiji primjer ti je moja reakcija na komentar NEWE... je li dopustivo tako s visine, sa dozom bahatosti i omalovažavanja davati javni primjer odnosa prema roditeljskom partneru i to kao RELEVANTNI SAVJET, zastupajući manipulativnu ucjenu djetetom kao opravdani i odpustivi vid borbe za svoja prava!
ovo sam pronašao. znaš što, u pravu si. ali ti je nastup opet pogrešan.

.............
sladjanaf - ma da mi je znati gdje li crpiš samo tako inteligentne argumentacije i konfrotacije?!? ne mogu se ja baš spustiti na svačiji nivo nerazumijevanja i raspravljanja s njime oko vrtičkih tema! ak ne razumiješ što je to "karikirana metafora", pa nebum ti ja ovdje osnovnu školu nadomještao!!!
i ovo nije uvredljivo?
da li ćeš tražiti ubuduće fotokopiju fakultetske diplome sa prijepisom ocjena od osoba koje ti odgovaraju na postove?