Citiraj pomikaki prvotno napisa
samo, ti si pričala sa sestrom u 4 oka.
Da te slučajno sestra zamoli za savjet preko foruma, iz bogzna kojeg razloga (meni isto nisu jasni ni razlozi drugih forumaša koji toliko intimne stvari iznose na forume da ih čitaju tisuće forumaša od kojih su neki vrlo vjerojatno i njihovi poznanici, prijatelji, rodbina...) sigurno joj ne bi rekla "molim te iznesi još podataka na forum (da ih svi možemo čitati)". Jer ti je do te osobe stalo.
Zato mislim da to ne bi trebali raditi ni osobama koje ne poznamo. Forum jednostavno nije mjesto za to.
Predug mi je staz forumasenja, tako da mogu slobodno reci da ne bih... ponavljam, ne bih zvucala kao govorni aparat, ali ne bih pokusala smiriti osobu i izvuci neku sredinu iz cijelog dogadja prije nego bih osudila, dala sud ili savjetovala o tako necemu...

A sto se tice iznosenja info, u neku ruku se slazem, a u drugu pak ne... jer ponekad je daleko lakse istresti se potpuno nepoznatim ljudima... najcesce je u pitanju sram... a pretesko nam je te stvari zadrzati za sebe...

A ako je osoba vec u stanju napisati tako nesto intimno i traziti savjet, zbog cega bi joj bilo tesko razgovarati o tome? Zar nije zbog toga i otvorena tema? Pitanje *sto da radim* ne bi trebalo povlaciti sazalijevanje i drasticne savjete vec razgovor o tome...