-
Molim hitno!! Hidrokela???
Sori, malo sam se uspaničila, a pedicu ne mogu dobiti na tel.
Iznad jajćeka, prema trbuhu pored prepone mu se pojavila neka oteklina za koju kaže da ga boli. Mali je sav bezvoljan, samo leži, vidim da ga muči. Za 5 minuta se dignuo i išao se igrati, kad sam pogledala te otekline je nestalo i kaže da ga više ne boli. To se 2 puta ponovilo.
Jel to hidrokela? Da jurim u Klajićevu ili šta?
Radi se o Viti, 2 god.
-
To bi valjda bila neka kila (bruh), hidrokela je laički rečeno tekučina u testisima ili testisu.
-
Dobila sam pedijatricu i rekla nam je da odemo u Klajićevu da pogledaju. I definitivno se radi o herniji i to vodenoj u testisu i herniji u preponi. Srečom samo je izašla i vratila se, ali kaže da ju moramo operirati što prije jer bi se mogla uklještiti.. Trenutno je na antibiotiku zbog angine i čim završi idemo na pretrage za operaciju. Uz to je opet dobio temperaturu (a nije ju ni imao od početka te streptokokne angine), nadam se da je to samo neka viroza koja se zaljepila . Može li temp. biti povezana sa tom hernijom?
Jako me je strah svega toga, pa molim ako je netko prošao takvu operaciju da napiše iskustva.
-
mi smo isto imali doticaj s hidrokelom. čitaj moje postove prije nekoliko dana na temi hidrokela. hod nas nije bila u kombinaciji s preponskom
-
Molim te da odeš po drugo mišljenje jer i nas su htjeli poslati na operaciju, pa sam tražila drugo mišljenje i evo, dvije godine poslije - ništa. Za operaciju uvijek ima vremena. Bar u ovom slučaju. I to AKO se uklješti...
-
Možeš li mi preporučiti nekoga za drugo mišljenje? Mene je jako strah da se ne uklješti jer mi je rekla pedica da može doči do odumiranja dijela crijeva i to je ondaj komplicirano i može dočio i do sepse.
Danas mu se opet pojavilo i već sam mislila juriti na hitnu jer je bio tvrdo i nije se dalo gurnuti unutra. Mali je plakao, očito ga je jako bolilo. Rađe bi da ga operiraju nego da prolazimo stalno takve šokove.
Andreja - možeš li mi opisati veše iskustvo?
I još nešto, frendica mi je rekla da je tako bilo kod njenog malog, ali ona misli da se radilo o hidrokeli. Ona mu je tpo masirala sa uljem gospine trave i nikad mu se nije više pojavilo,. Već su biiaručeni za operaciju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma