Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: koju auto sjedalicu za moju mrvicu

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno koju auto sjedalicu za moju mrvicu

evo je već danima surfam po vašim forumima i nisam ništa pametnija,pa tražim vašu pomoč! imam curicu staru 2 godine koja ima 11 kg.trenutno imam as koja je prošla rok od 6 godina a s obzirom da je maloj rođendan moji bi joj kupili as.u adaxu sam našla nekakve bellelli giotto(9-36kg) koja je mojima pristupačna po cijeni ali nemogu nači testove za nju niti na vašim postovima ima nešto.da li ju možda neko ipak ima ili zna nekoga tko ju ima pa da dobijem informaciju kako su zadovoljni? unaprijed se puno zahvaljujem na svim informacijama

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam čula za tu sjedalicu (jer sam malo van sjedaličarskih tokova otkad mi se rodio Jurica ), ali ono što generalno vrijedi je da su sjedalice užeg raspona kila u principu sigurnije od onih koje pokrivaju nekoliko kategorija.

Osobno bi radije uzela prvo sjedalicu 9-18, pa onda poslije nje booster s naslonom 18-36.
    Malička ti ima tek 11 kila i u sjedalici 9-18 bi se vozila još jako dugo, nekoliko godina, tako da ti s financijske strane to neće biti opterećenje u smislu da ćeš morat dva put u kratkom roku keširat lovu

Ali ako se i odlučiš za ovu sjedalicu iz Adaxa, nikako je ne kupuj dok ne isprobaš kako ti curica sjedi u njoj, je li joj udobna, kakav je sistem zatezanja remena sjedalice (jer ako je neki komplicirani, to je za objesit se) i možeš li je dobro učvrstiti u auto

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a koliko ti je drugo dijete? pitam zbog potencijalnog nasljeđivanja.
    inače potpuno se slažem sa klo-klo. što se navedenog modela tiče, znam da smo imali par bellelli sjedalica na pregledu ali jako rijetko. trenutno nisam u mogućnosti pogledati da li je bilo kakvih komentara na njih.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne znam je li bilo komentarea na te AS ali znam da je nema na testovima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    a koliko ti je drugo dijete? pitam zbog potencijalnog nasljeđivanja.
    inače potpuno se slažem sa klo-klo. što se navedenog modela tiče, znam da smo imali par bellelli sjedalica na pregledu ali jako rijetko. trenutno nisam u mogućnosti pogledati da li je bilo kakvih komentara na njih.

drugo dijete ima 4 i ona ima sjedalicu tipa 9-36 kg jer je bila veliko i teško dijete i nije mi se isplatila od 9-18 jer je ona sa godinom dana imala 13 kg pa smo odmah prešli na ovu.mislim da ste u pravu ipak jel druga curica je sitna i kako sada dobiva na kilaži mogla bi ovu od 9-18 imati dugo a tada bi mogla naslijedit sestrinu a da starijoj kupimo samo booster.a do tada če valjda i financijski biti lakše to sve podnijet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •