Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Hlače od flisa

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Hlače od flisa

Zna li netko gdje se u Zagrebu mogu kupiti dječje (a može i za odrasle) hlače od flisa?
    Imali smo svojedobno jedne, i bile su nam savršene i nezamjenjive za izlete i boravak u prirodi, ali A. ih je prerastao, dućan u kojem smo ih kupili je u međuvremenu zatvoren, a nigdje više nisam mogla naći ništa slično.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hlače od flisa za odrasle ima neckermann. Imali su i za djevojčice (čini mi se) po nekakvih 60-tak kuna... (Htjela sam staviti link ali je dugačak 3 kilometra pa odustajem. MOže se to i preko tražilice: treba upisati neckermann polar flis hlače)
    Imaju jakne dječje i sada, ali gdje bi se našle hlačice - nemam pojma.

Sebi sam kupila prsluk prošli tjedan na Borongajcu, nisam ni gledala dječju odjeću... MOžda bi se čak i našlo. Ako stignem svratiti, dojavit ću. Ako ima na tom placu, ima i na ostalima. Joooj, da mi je uhvatiti vremena za Hrelić, nitko sretniji od mene!

U krajnjoj nuždi može se to i sašiti. Sretno u potrazi!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

flis hlačica za (manju) djecu (za veće nisam gledala) imaš u Garden Mallu, Carter's i OshKosh dućan.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hm, sumnjam da bi nešto kupljeno u OshKosh dućanu bilo prikladno za valjanje u suhom lišću i hodanje po sljemenskom blatu :/
    Probat ću pogledati na placu.

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    U krajnjoj nuždi može se to i sašiti.
    He-he, baš sam si nekako mislila da ćeš mi to predložiti
    Samo što su za mene savjeti o šivanju suvišni, kad je o ručnom radu riječ, nemam prste nego lopate (da, da, nije se vježbala fina motorika kad je bilo vrijeme )

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako izgledaju hlače od flisa :?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    U krajnjoj nuždi može se to i sašiti.
    He-he, baš sam si nekako mislila da ćeš mi to predložiti
    Samo što su za mene savjeti o šivanju suvišni, kad je o ručnom radu riječ, nemam prste nego lopate (da, da, nije se vježbala fina motorika kad je bilo vrijeme )
    Pa napisala ja "u krajnjoj nuždi" !

Btw. ja se iskreno nadam da će toga uskoro biti po placevima... Ne da se ni meni šivati, to činim samo ako se BAŠ mora. Zadnje hlače (od svoje trenirke) napravila sam djeci negdje u vrtiću prije par godina... Rekla bi vještičica "mrzi me" to raditi. Uzdam se i ja u plac, a tek ako ne nađem mislit ću dalje gdje nabaviti flis na metre, kak doći do tog dućana itd. Skuplja pita od tepsije! Tete koje prodaju prsluke sigurno znaju tko to šiva, pa... ako znaju napravit lajbek, znale bi i hlačice! I zato volim Hrelić jer tam često prodaju oni koji to šivaju, a ne prekupci.

Sretno (tiče se i mene)!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Kako izgledaju hlače od flisa :?
    Pa kao i bilo koje druge hlače, ali od flisa :?

Nisam ih ni ja puno viđala, ali jedne godine sam ih kupila u kvartovskom dućančiću i bile su savršene za izlete. Dovoljno tople, a kad smo hodali po kiši, osušile bi se u roku keks (za razliku od trenirki i traperica koje upijaju vlagu). Andrej ih je nosio sve dok ih nije u potpunosti prerastao. Na žalost, više se ne sjećam tko je bio proizvođač (možda Koki, ali više nisam sigurna).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

taj dućan ti je i dalje tamo, možda ima i flisastih hlača.

a ove iz Carter's dučana nisu ništa posebno da se u njima ne bi moglo valjati-koštaju 70kn.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa jesu li kao trenirka ili kao traperice tj. na gumu ili kako?
    Jesu li dolje stisnute ..?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Takve kakve smo mi imali bile su najsličnije trenirci i nisu bile dolje stisnute.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Postoje svakakvi modeli - i poput trenirke i oni koji izgledaju kao "prave" hlače.

Mi smo ih znali kupovati u H&M-u, ali male brojeve. Veći se fakat teže nađu.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

u c&a,
    ja kupila u austriji,
    možda ih ima i u Zg-u

2komada u pakranju 8eura...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sjetih se nečega sad kad sam vješala veš i baš natrapala na te hlačice...

Nešto slično (nije od flisa, ali ni daleko od toga) ja kupila na Hreliću prije par tjedana - za 20 kn, novo! Veličina je bilo od 6 do 12, otprilike i vidjela sam na više mjesta. Uzeli osmicu, baš mu je točna.

Hlače su baš onak grde, ne dam sinu da ih nosi u školu jer zgledaju vojnički, ali baš prikladne za grunt i slična mjesta. Izvana maskirne, ali nisu prešane kao flis nego tkane, iznutra svijetlosmeđe jednobojne i ta unutrašnjost baš izgleda kao flis.

Sin mi se fura na lovce pa sam to uzela, ali je morao obećati da me neće tražiti TO nositi u školu. Nisam vidjela drugačijih uzoraka. Kroj je običan - u struku guma + špagica, dolje ravne nogavice. Na vanjskom šavu nogavica imaju neku crtu svjetlosmeđe boje kao trenirka... Možda bi to poslužilo. Baš je dobro za igranje vani, na tom se ništ ne vidi, a osuši se u roku d keks. Piše na cedulji 85% cotton, 15% polyester, ali prije bih po kvaliteti materijala rekla da je obrnuto. Nakon prvog pranja i vanjska strana dobila je te mucice kao flis pa vjerujem da ima puno više plastike.

Nu, sad pretražite placeve! Ili da prije stavim sliku?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Val prvotno napisa
    taj dućan ti je i dalje tamo, možda ima i flisastih hlača.

a ove iz Carter's dučana nisu ništa posebno da se u njima ne bi moglo valjati-koštaju 70kn.
    CArter's ima veličine do 2 godine (samo za napomenu) - tako je meni teta u dućanu rekla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •