Ne znam da li ću uopće slušat. Već mi je cijela emisija u glavi i već sad sam se užasno uzrujala

prvo - naslov emisije je po meni pogrešan. Šimunić nije rekao da je uspješnije smrzavanje jajnih stanica. Evo i citat iz pisma upućenog Rodi: "struka tada, kao i sada neprestano ponavlja da dobro zna što je danas najviši standard IVF liječenja" Samo što naravno, neće reći - pacijentima u Hrvatskoj ovaj zakon ne pruža mogućnost za najbolje moguće liječenje, velika je pogreška ne dozvoliti individualan pristup pacijentu, uspješnost će drastično pasti nego će reći: znanost napreduje i statistike su sve bolje. Mda. Odlično. Baš sam si nešto razmišljala da sa aspiracijom jajnih stanica sačekam dok ne bude moguće da ih dr telekinezom punktira.
I nećemo ispravljati ministra kada govori da ima našu podršku i barata drugačijim brojkama (da ne čačkam druge iz glave - primjer trajanja bolničkog liječenja kod hiperstimulacije - morala bi provjeriti točno, ali čini mi se da ministar govori o 4-8 mjeseci, a Šimunić o 2-4 mjeseca) pa pacijenti ne mogu reći da navodimo krive brojke, a ministar vidi da stojimo uz njega jer na to ne reagiramo.
I onda nas šalju na psihološka savjetovanja..doduše, nakon svega ovog i treba mi