Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Ne može spavati-zašto?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Ne može spavati-zašto?

Prije dvije noći, sat vremena nakon što je zaspao D.se budi, plače i traži da ga nosim.Kako je bio prehlađen i još povremeno kašlje, mislila sam da je to razlog.I tako nekoliko puta , uzmem ga k sebi, zaspi, spustim ga na krevet, spava 10 min, opet se budi i tako redom.Ispitujem ga da li ga boli ovo ili ono, odgovara ne, da li si nešto sanjao, opet ne, šta ti je onda : bez odgovora plače, zapravo više cmolji.To je trajalo do pola 2 u noći.Sinoć ista situacija.Ja nemam pojma što bi to bilo, ne mogu se sjetiti ničaga što bi mu eventualno bilo stresno pa da ja na psihičkoj bazi( baka ga čuva ).Od lijekova uzima flixotide, ali to uzima već duže vrijeme pa ne vjerujem da to ima veze.Jučer sam ga pitala da zašto nije mogao spavati, kaže on: bio sam bolestan.Pitam ja : a što te bolilo: kaže on: ništa me nije bolilo, samo sam bio bolestan, i to govori sa smiješkom jer kuži da to ne stoji što priča.Ja stvarno ne znam šta da radim.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i nama se odraslima nekad dogodi neprospavana noć bez nekog posebnog razloga (bar meni)
    a i samo su dvije noći u pitanju pa nevidim razlog za uzbunu..
    možda malo pažnje..

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kad je moja L. imala 4 godine događalo se isto i to tjedan dana. Otišli smo pedijatrici i ona je ( svaka joj čast ) od prve pogodila. Imala je crviće u guzi koliko to god čudno zvučalo. Napravili smo bris anusa, dobili lijek i sve je prošlo za dan-dva . Njeno objašnjenje je da crvići po noći izlaze van da se razmnožavaju što kod djeteta stvara jaku neugodu, ne bol, već neobjašnjiv nemir. Znam da je čudno, al to je naša priča.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

:shock:
    Školica, pa jel se to po još nećemu može skužiti ?D. je sinoć čvrsto zaspao oko pola 1, a noć prije pola 2 , zar mu to ne bi smetalo onda cijelu noć ?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: Ne može spavati-zašto?

Citiraj CAPPY prvotno napisa
    Prije dvije noći, sat vremena nakon što je zaspao D.se budi, plače i traži da ga nosim.Kako je bio prehlađen i još povremeno kašlje, mislila sam da je to razlog.I tako nekoliko puta , uzmem ga k sebi, zaspi, spustim ga na krevet, spava 10 min, opet se budi i tako redom.
    Meni ovo više sliči na - "Mama želim spavati u tvojoj blizini."
    Mislim, ne znam kako spavate, ali to mi je prvo palo na pamet.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ne nije to, mi spavamo u istom krevetu i ja jesam pored njega, on se probudi i traži da ga dignem iz kreveta i malo nosim, baš kao da ga nešto smeta i ne može spavati, a umoran je i htio bi spavati.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne znam. Moja L. bi zaspala, a onda se nakon nekog vremena budila, cvilila, u snu plakala. Malo bi je zagrlili, umirili pa bi zaspala. Nekad se opet budila, nekad ne. Ne moram ti pričat da smo sve analizirali, od noćnih mora, do razmaženosti, makar je ona isto spavala uz nas. Nakon par takvih noći mislili smo da ima neke traume iz vrtića pa to tako manifestira. Pedijatrica kaže da je to jako često i da su gotovo uvijek ovo simptomi tih nametnika.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj se zna tako ponašati kad mu se piša. :/

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moja djeca nisu imala gliste, ali se sjećam da sam ih ja imala u djetinjstvu. Pamtim samo da su se u kakici vidjeli kako se migolje.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Prijavljujem dobro prospavanu noć :D No i dalje mi ostaje misterij što je bilo dvije noći prije. :?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Naša N zna tumarati po noći za punog mjeseca Dođe nama u krevet, za 5 min se pokupi u svoj, za 10 min eto je nazad nama i tako all night long
    Ovo za crviće mi :shock: Ja nisam nikad imala direktnog iskustva s time ali sam uvijek si mislila da ako to djetetu stvara neugodu bi se hvatalo za guzu pa na taj način povezati to. Dobro je znati i za ove manifestacije! :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •