Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Bolovi pri spolnom odnosu?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Bolovi pri spolnom odnosu?

Cure, pomagajte...
    U posljednje vrijeme (cca 2-3 mjeseca) osjčam jake i oštre bolove kod odnosa sa MM što naravno uvelike utječe na kvalitetu spolnog žvota. Negjde u istom periodu pojavila mi se jedna cistična tvorba od 3 cm, a uskoro nakon nje još jedna od 4 cm. Ne znam da li je to na bilo koji način povezano pa me zanimaju vaša iskustva i što ste učinili ako ste se našli u takvoj situaciji. Inače dobro podnosim bol, ali kada krene ovom oštrinom ne preostaje ništa druo nego odustati od snošaja...

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mislim da bi ti to moglo biti od hormonske neravnoteže. Ne znam kakve ciste imaš, ali ja sam imala jednu na jajniku i taj sam put morala preskočiti AIH, onda sam ostala prirodno trudna sljedeći mjesec i imala spontani, a za 2 mjeseca sam išla na tempirane odnose i sada sam trudna 5,5 mj. Može biti i stvar napetosti (znam kako vam je), a možda i neka upala. MIslim da bi to trebala pitati svog ginekologa da ne okolišaš i ne gubiš vrijeme. Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Stalno se borim s cistama, malo su bile 3cm, malo 6cm i zadnja največa preko 9cm ali nikad nisam imala problema kod spolnog odnosa.
    Bolio je jajnik kod naglih pokreta i kad sam previše radila. I ponekad kad bi sjedila :? Ja sam kod ove od 9cm morala mirovati što više da mi nebi jajnik okrenula i tek onda bi bilo sr...
    Jesi to spomenula docentici? A možda i može boljet cista kod spolnog odnosa? Ja stvarno neznam

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Imala sam je namjeru danas pitat ali očito je bila u gužvi, pa me sve požurivala i rekla da se javim za tri tjedna za dogovor...Pitat ću moju ginekologicu što ona misli o tome...možda bude ona od volje za razgovor

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I ja imam ovih problema.. često

posebno ovaj ciklus, svaki puta me dosta bolilo..

i ja ću morati pitati dr.-a zašto !!!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

PS-mislim da se ne radi o ormonalnom disbalnsu (hormoni u dosad uvijek bili ok, osim prolaktina ali sad je i on uredan). Brisevi su mi također sterilni pa si nekako misim da nije neka posljedia klamidije (upala zdjelice i sl.). Meni sve nekako mriše na endometriozu...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sad me plašiš !!!

Moj Dr. sumnja da imam endometriozu :/ uz sve ostale probleme koje imam ..(PCOS, antitijela, poremećene vrijednosti hormona, ... )

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I ja ponekad imam taj problem i puno puta sam se upitala da nije možda riječ o endometriozi, jer sam čitala da to u nekim slučajevima može biti pokazatelj endometrioze. Sljedeći tjedan idem kod ginekologa na pregled pa ću se malo raspitati za to.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I ja imam ponekad bolove ali kad sam pitala svog ginekologa rekao je da je sve uredu. Jos mi samo i to fali jos problema.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma mene je i prije znalooji put zaboliti, ali to bi bilo baš sredinom ciklusa..pa sam to pripisivala ovulaciji! Ali sada je bol jača, oštrija i stvarno smeta...od opuštanja ni "O"! Pa ti vodi ljubav...Ajmo se onda malo raspitat svako kod svog ginekologa pa možda usput saznamo nešto novo! Šiškica nemoj se plašit, ja sam to komentirala za sebe jer sam danas malo čitala o endometriozi pa sam se nekako našla u tome (ali našla bi se ja svačemu da više čitam, pa sam počela i to malo izbjegavati...) Javite ako što saznate...

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Ma mene je i prije znalooji put zaboliti, ali to bi bilo baš sredinom ciklusa..pa sam to pripisivala ovulaciji! Ali sada je bol jača, oštrija i stvarno smeta...od opuštanja ni "O"! Pa ti vodi ljubav...Ajmo se onda malo raspitat svako kod svog ginekologa pa možda usput saznamo nešto novo! Šiškica nemoj se plašit, ja sam to komentirala za sebe jer sam danas malo čitala o endometriozi pa sam se nekako našla u tome (ali našla bi se ja svačemu da više čitam, pa sam počela i to malo izbjegavati...) Javite ako što saznate...
    Evo prije 5 minuta sam "morila" svog muža sa ovom tematikom, šta ako imam endometriozu, šta ako to smeta implataciji embrija, hoću li ipak prije Maribora odraditi laparo i histero i njegov komentar je bio e od sutra odjavljujem priključak za internet da više prestaneš istraživanja po pitanju svog tijela i da konačno prestanem biti sam svoj ijagnostičar.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj muz uvjek meni kovori ostavi malo to citanje zanimaj se sa necim drugim. Kako da se zanimam sa necim drugim kad mi zelja da imam djecu, a nemogu.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

To je valjda klasika kod naših jačih strana, oni na sve gledaju nekako drukčije...a i uloga im je nekako manja....daju ejakulat i to je to, a kod nas se mora potrefiti tisuće stvari da bi uopče došlo do implantacije. Do prije par mjeseci doslovno nisam kužila što znači MPO a danas bi doktorat mogla pisat...internet je z.......a stvar! Koliko pomaže, toliko odmaže. Meni je MM odavno počeo prijetiti isključivanjem interneta...ali nedam se ja!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Oooo, moj prijeti i prijeti, a tako mi i treba kad ga non - stop šopam informacijama o zakonu, gdje ko ide, kome je uspilo, kome nije...
    Inače, i mene često boli kod odnosa, znala sam čak i krvariti nakon odnosa, ali moj dr. nije mogao naći razlog. Čak sam nakon toga imala operaciju mioma i potvrdio je da nema nikakvih cista, priraslica, ni endometrioze - sve je savršeno. Sad više nema ni mioma, a mene ipak povremeno tako boli da moram prestati.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Na kraju sam sve prepisala svojoj psihi i shvatila da mi je bolje ako se prije odnosa malo opustim - neka predigra, maženje, masažica, kupka - bilo što u čemu uživam. Ja i MM smo dosta pod stresom svaki dan, a usto mi je zadnje dvije god. sex doslovno tempiran na plodne dane ili kad dr. kaže. Velik je to pritisak, i previše puta to radimo jer moramo napravit bebu, a ne zato da vodimo ljubav. Možda nismo toga ni svjesni, ali naše tijelo jest.

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni sve nekako mriše na endometriozu...
    Ovo sam ti i ja htjela napisati....problem je što se to može jedino i sa sigurnošću potvrditi i odstraniti žarišta - laparoskopijom,

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Meni sve nekako mriše na endometriozu...
    Ovo sam ti i ja htjela napisati....problem je što se to može jedino i sa sigurnošću potvrditi i odstraniti žarišta - laparoskopijom,
    Prbobaj izvadit marker iz krvi Ca125, to isto može pomoći u detektiranju endometrioze.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ina 33, to sam baš mislila napraviti za početak te markere. Pitat ću sutra uputnicu pa da i to skinem s repertoara!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •