Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Bolovanje

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Bolovanje

Drage moje, oprostite ako već negdje postoji tema, ja je nisam našla. Zanima me dali netko zna jel se može ići na bolovanje nakon aspiracije do npr. transfera, a ne tek nakon transfera. Meni je doktorica do sada uvijek davala tek nakon transfera bolovanje, a za punkciju sam morala uzeti slobodan dan. Ja bi sada uzela nakon punkcije, jer imam osjećaj da će me dosta boljeti, pa da mi se organizam smiri do transfera ( ako ga uopče bude). I dali se uopće može dobiti bolovanje ako se postupak obavlja u inozemstvu. :? :? :? . Sorry na mom neznanju.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja uzmem bolovanje odmah kada mi počne folikulometrija jer moram putovat pa mi je to komplicirano pa budem na bolovanju do bete....i bez problema dobim bolovanje na šifru komplikacije pri potp. oplodnji nisam sigurna ali mislim da je šifra N98 to bi trebala provjerit i imaš pravo 21 dana pod tom šifrom biti na bolovanju

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ja sam uvijek koristila bolovanje, počevši od prve folikulometrije pa do bete. Nije bilo nikada nikakvih problema, a sve postupke sam odradila u Ljubljani.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

tajan poslala sam ti pp

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam nažalost imala velikih problema oko bolavanja sada u ovom postupku
    Išla sam u SLO a kada ideš van onda nemaš pravo na bolovanje od HZZO-a ako je to postupak koji se obavlja i u Hrvatskoj - to mi je prvo rekla moja ginekologica a nakon toga su mi rekli i na HZZO-u kada sam ih zvala, prvo nisu bili sigurni i morala sam okrenuti 100 brojeva dok nisam dobila neku "neljubaznu i nadrkanu babu" koja me otpilila da šta je meni kakvo bolovanje, to se radi i u HR i ako idem van neka se snađem sama za slobodne dane
    Na kraju otišla svojoj dr. opće prakse i ispričala cijelu situaciju -žena mi dala 2tj na šifru gripe i tako smo to riješile ( ona kaže da mi ne može pisati bolovanje na ginekološke probleme ako nemam preporuku svoje ginek. a ova mi to opet nije mogla dati jer nisam u išla u Hr na postupak ) - uglavnom izgubila sam živaca i živaca
    Ako je netko uspio iskopati bolovanje na "naše" šifre N97 ili N98 neka javi kako mu je uspjelo ( a išao je izvan HR ) da znam za uuduće !

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moze, ja sam ga jednom tako uzela. Od dana punkcije pa do 5 dana iza ET. Mislim da to ovisi o tvojem lijecniku.

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Meni je dr otvorio bolovanje bez suvišnih pitanja - rekla sam mu da idemo u postupak, a on me samo pitao koliko mi treba - dogovorili smo 2 tjedna, a vjerujem da ga tražim iviše da ne bi bio problem

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mislim da to puno ovisi i kakva ti je dr. opće prakse, ali nažalost vremena se mijenjaju ni njima nije sada više baš svejedno što će pisati.... moja dr. opće prakse naprimjer dala mi je 3-4 dana bolovanja, a išla sam samo na konzultacije u Zg, ubijte me ne znam koju je šifru stavila, ali nije mi pravila nikakve probleme, dapače bila je jako susretljiva (i inače je)....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

znate sta sam ja saznala neki dan....mm pitao dr.opce prakse jel ima on pravo na bolovanje kad budemo isli na punkciju ..kad budem ja isla na punkciju.....posto moramo bit u zg oko 2tj.npr dok sve to traje......dr mu kaze da ima pravo i to onoliko koliko cemo bit gore i on i ja...e pa to je super!!!!!!

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pinky dala linkove
    molim vas nastavite na nekoj od ponuđenih tema

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •