-
Bolovanje
Drage moje, oprostite ako već negdje postoji tema, ja je nisam našla. Zanima me dali netko zna jel se može ići na bolovanje nakon aspiracije do npr. transfera, a ne tek nakon transfera. Meni je doktorica do sada uvijek davala tek nakon transfera bolovanje, a za punkciju sam morala uzeti slobodan dan. Ja bi sada uzela nakon punkcije, jer imam osjećaj da će me dosta boljeti, pa da mi se organizam smiri do transfera ( ako ga uopče bude). I dali se uopće može dobiti bolovanje ako se postupak obavlja u inozemstvu. :? :? :? . Sorry na mom neznanju.
-
Ja uzmem bolovanje odmah kada mi počne folikulometrija jer moram putovat pa mi je to komplicirano pa budem na bolovanju do bete....i bez problema dobim bolovanje na šifru komplikacije pri potp. oplodnji nisam sigurna ali mislim da je šifra N98 to bi trebala provjerit i imaš pravo 21 dana pod tom šifrom biti na bolovanju
-
I ja sam uvijek koristila bolovanje, počevši od prve folikulometrije pa do bete. Nije bilo nikada nikakvih problema, a sve postupke sam odradila u Ljubljani.
-
-
-
-
Moze, ja sam ga jednom tako uzela. Od dana punkcije pa do 5 dana iza ET. Mislim da to ovisi o tvojem lijecniku.
-
Meni je dr otvorio bolovanje bez suvišnih pitanja - rekla sam mu da idemo u postupak, a on me samo pitao koliko mi treba - dogovorili smo 2 tjedna, a vjerujem da ga tražim iviše da ne bi bio problem
-
-
znate sta sam ja saznala neki dan....mm pitao dr.opce prakse jel ima on pravo na bolovanje kad budemo isli na punkciju ..kad budem ja isla na punkciju.....posto moramo bit u zg oko 2tj.npr dok sve to traje......dr mu kaze da ima pravo i to onoliko koliko cemo bit gore i on i ja...e pa to je super!!!!!!
-
Pinky dala linkove
molim vas nastavite na nekoj od ponuđenih tema
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma