Lovim ovulaciju lh trakicama i evo danas je pozitivno, no trebala bi sutra potvrdit ultrazvukom. Imate ideju gdje otići? Inače, priprema je to za FET, al u privatnoj klinici koja mi sutra ne radi.
Lovim ovulaciju lh trakicama i evo danas je pozitivno, no trebala bi sutra potvrdit ultrazvukom. Imate ideju gdje otići? Inače, priprema je to za FET, al u privatnoj klinici koja mi sutra ne radi.
Ne mogu ti odgovoriti na pitanje. Ali meni nisu tražili da idem na UTZ nakon plusa, bila sam dan prije i kad sam javila da je bio plus samo su mi rekli termin transfera. (Maribor)tonili prvotno napisa
Kamo ideš na FET?
Ako ne nađeš ordinaciju koja radi vikendom, na tvom bih mjestu otišla na hitnu sutra ujutro i objasnila im što mi treba i zašto mi ja tako važno. Vjerujem da će te primiti.tonili prvotno napisa
Pa tak sam nekak i mislila, amo sam se nadala da će se javit još netko tko je bio u sličnoj situaciji i preporučit na koju hitnu da odem.
Hvala klara![]()
Možda da probaš na SD, oni su friendly prema viliju, s obzirom da je latinka tamo radila, a sad tamo radi ujevićeva žena i onaj dr. matijević (ili slično) pa možda naletiš na koga od njih.
Joj, tonili, bojim se da će te sprašit s hitne... u ZG-u su manje sućutni prema tome nego u većim gradovima. Pitaj na topicu Potpomognuta na SD-u kako bi reagirali na tvoj eventualni dolazak, a za drugi put, ne daj Bože da ga bude, unaprijed probaj dogovorit nekakav what-if scnearij, ako je to moguće.
...nego u manjim gradovima, htjedoh reci. Mislim - to nije situacija za hitnu pomoc. U ZG-u su znali reagirat kolutanjem ocima i na davanje injekcija i to su znali fulat (tipa intramuskularnu stopericu). Meni su jednom kad su mi dolazili doma hitna zbog hiperstimulacije nakon klomifena savjetovali da ne idem na hitnu jer kao dok me tamo neko pogleda i dok ne dospijem do UZV-a da mi je bolje otic u mog doka u ponedjeljak...
Jel ti dr.R sta spminjao takvu situaciju?Ja se ne bih brinula, samo bih otisla kod njega u ponedeljak sto ranije.
Ma ja i idem k njemu u ponedjeljak - uzeo bi me on, al nije u gradu. Ne nerviram se previše, samo bi bilo bolje potvrdit pucanje sutra, da znamo računat kad vraćat smrzliće. Hvala svima![]()
Ne znam, ali npr. u Cita u Splitu rade i nedjeljom. Sigurno u Zagrebu netko radi nedjeljom.
tonili jesi li obavila UTZ?
Kada je transfer?