-
hvala vam na idejama!
štafelaj, platno, boje - to smo si mislili, ali u zadnje joj vrijeme stalno poklanjamo nešto vezano za slikanje i crtanje. Pa sam mislila promijeniti "ploču".
Iako sve vezano za boje uvijek ostaje backup opcija.
Knjige mi kao takve na žalost još ne dolaze u obzir, a ovu malu lektiru za njen uzrast smo već cijelu pokupovali.
Društvene igre mi izgledaju dobra ideja - posebice scrabble. E sad pitanje za poznavatelje - jel se svaki scrabble može igrati na svim jezicima? Odnosno ako kupim "francuski" scrabble mozemo li ga igrati na flamanskom ili hrvatskom ili je usko povezano s jezikom "kutije" (nikad nisam igrala - znam samo da se radi o spajanju riječi kockicama sa slovima i zbrajanju rezultata - a to mi se čini kao da ima multijezične mogućnosti - jesam li u krivu?).
Nešto domaće izrade, mi zvuči super, ali nit sam baš talent a nit sam sigurna da bi nju razveselilo. Blago se roditeljima kreativcima.
ako imate još ideja - pliz recite... jedino što mi ne dolazi u obzir su video igre, gameboyi, wii-i itd... ne samo jer ih ne volim, nego to već imamo (odnosno ima tata) i petra, na moju veliku sreću, baš i nije oduševljena - osim wii sports, ali i to ju zabavi otprilike jednom mjesečno na pol sata.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma