Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Myko san gljive

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Myko san gljive

Zna li netko koliko otprilike košta terapija tim gljivama u borbi protiv raka?
    Znam da sve ovisi o puno faktora, ali i ovako mi roditelji spajaju kraj s krajem...

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jako puno, moja mama ih sad pije, pitat ću ih. i moji spajaju isto :/, užas.

poslat ću ti na pp link kad dobijem danas nekoga od njih.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moja mama je prije 4 godine dala z jednu turu 12 000 kn, ali to ti nije svima isto

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa
    Moja mama je prije 4 godine dala z jednu turu 12 000 kn, ali to ti nije svima isto
    mislim da je sad moja dala 15 000. ništa drugo ne znam. oprosti. javim čim saznam.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hvala na odgovorima i na pp.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da malo osvježim ovu temu. Raspitujem se za jednu osobu. Poslala sam im nalaze. Za prva dva mjeseca 20.000,00 kn. Za još sljedeća dva 18.390,00 kn.
    Pozamašna svota. A nema na žalost nikakve garancije (i jasno da je ne može bit)...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi na kraju nismo uzimali gljive.
    Osoba se super oporavila uz klasičnu (kemo)terapiju. Uz to je pila nešto Noni soka u vrijeme kemoterapije (da li je i to pripomoglo - uvjetno rečeno - ozdravljenju, teško je reći, ali bilo je barem ukusno )

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mi smo razmišljali o tome kad mi je sestra u pola trudnoće obolila od Guillain-Barre sindroma. Na kraju ih nismo uzeli jer se ona dobro nosila s bolešću uz klasičnu terapiju.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da malo obnovim temu...

jel ima nekih svježijih iskustava?

cure, koje ste pričale da je netko u vašoj obitelji uzimao? kakvi su rezultati?

pitam za mamu, na žalost, gadost se izgleda vraća!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    da malo obnovim temu...

jel ima nekih svježijih iskustava?

cure, koje ste pričale da je netko u vašoj obitelji uzimao? kakvi su rezultati?

pitam za mamu, na žalost, gadost se izgleda vraća!

Evo ja sam se prijavila samo zato da kažem svoje iskustvo s tumorom. Imala sam strinu do prije 3 dana, divna žena, živjela na selu, tamo nema prometa, nije konzumirala alkohol, a cigare nikad vidila u životu, umrla je u 54godini od tumora na plućim. Sve se dogodilo jako brzo , malo je počela kašljucat prije 10 mjeseci, ostavili je na Firulama, ka.. upala pluća, nakon toga tumor, pa zračenja, kemoterapije.. zatim su je vratili kući kao da će na kemo jednom mjesečno i kupili smo joj ovaj sirup od gljiva. Za deset dana 3500 kn,pila ga je tri tjedna tj.sve dok nije umrla, nismo primjetili nikakav napredak.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

doktor Gljivozdrav?
    Zvuče mi kao prevaranti.
    Čitao sam dosta o liječenju AIDS-a, virusnih hepatitisa, nekih vrsti raka i još nekih bolesti za koje tvrde da pomažu njihovi preparati.
    Ni jedne ozbiljne stručne stranice ne spominju doktora gljivozdrava.
    Ne razumijem kakva smo mi to država u kojoj je moguće tako otvoreno pripisivati bućkurišima indikacije za koje nema valjanih dokaza.
    Posljednje uređivanje od mujica : 23.02.2012. at 21:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •