BHany prvotno napisa
Robert, da podsjetim na pravila -izdvajam - na ovom forumu je pravilima foruma zabranjeno iznošenja osobnih informacija o javnim ili privatnim osobama. Iznimka su slučajevi kada su te informacije objavljene u javnim medijima. U takvom slučaju korisnik je dužan napisati izvor informacije. Zabranjeno je vrijeđanje i omalovažavanje te poticanje mržnje.
Sve to se prepoznaje u tvojim postovima, i u odnosu prema trećoj osobi, u odnosu prema meni osobno, ali, što je najtužnije i u odnosu prema skupini ljudi koja svakodnevno radi čudesno mnogo posla u želji da ovaj zakon postane prošlost, no ti to očito ne prepoznaješ...
Inače, navedena pravila vrijede od puno prije nego je ovaj pdf nastao i svatko tko dolazi na ovaj forum to bi trebao znati, kao što bi trebao znati da se na ovom forumu čuva nivo i kultura komunikacije.
Ponovit ću i ovo...ovaj podforum namijenjen je djelovanju protiv zakona, afirmativnom 'skupljanju glava'. Žao mi je što djelovanjem očito smatraš nabacivanje insinuacijama.
Ovaj dio u kojem provociraš, vrijeđaš i prijetiš meni osobno ću ostaviti, neka bude kao podsjetnik na tvoj način komunikacije. Dio u kojem ponavljaš tvrdnju o trećoj osobi koju nisi potkrijepio izvorom, a koja ti je prethodno obrisana, obrisana je i ovaj puta.
Smatraj ovo opomenom - zbog provokacije, vrijeđanja i iznošenja nepotkrijepljenih informacija, a još i više zbog ponovnog iznošenja teksta koji ti je editiran.
Svaki dalji off topic na ovu temu bit će obrisan, a za sve pritužbe možeš se obratiti meni ili sumoderatoricama na pp ili adminima.
A sada vas molim da se vratimo na temu.