Mlađi sin (3 g.) je u 9.mj.krenuo u gradski vrtić, koji je na drugom dijelu grada, pa smo tražili njegov premještaj u bliži vrtić.
Sa tim premještajem povezujemo početak njegove agresije.
Počelo je dok je bio pospan, navečer. Plače, odbija zagrljaje, viče "budalo, zločesta si". Stanje se pogoršavalo, pa me počeo udarati, a što me još više brine, udara i sebe po glavi.
Sada se te agresivne epizode znaju javljati i ujutro, iz buđenja, dok je još sanjiv, i navečer, i po noći se probudi i počinje ludilo.
Jako voli odlaziti u vrtić, nije niti jedan dan imao krizu. Mislili smo - možda je to ipak nekakva odgođena reakcija privikavanja na vrtić. Ali - zašto takva agresija?
Jučer smo došli po njega u vrtić, teta nas obavještava da, čim mu nešto nije po volji, odlazi ispod neke klupice na pod plakati.
Danas ga je moja mama vodila u vrtić. Dočekala ga je grupa djece, počeli su mu vikati "Smrdljivac". Mama pita zašto mu to govore. Rekli su "On stalno prdi." i počeli mu se rugati "Mala beba plače, popišala gaće", a on, jadničak, pjeva s njima...
On je u grupu došao naknadno, i najmlađi je (to je grupa od tri do skoro pet godina, a on još nije napunio tri g.).
Razgovor ne pomaže, on tvrdi da mu je u vrtiću lijepo.

Odgovori s citatom
uh bilo je stvarno loših dana ali popustilo je...sada nikada ne udara čak štoviše ni ne viče više.kako raste postaje umiljata curica
bojala sam se da nije to "nešto" kad ono faza kao i neka druga tipa kad smo imali show tj fazu pranja kose kad su nas čuli do prizemlja
sve to prođe...ali ako ne daj Bože se to produži ili poveća onda ipak treba razgovarati s nekim stručnim
.
Cijeli vikend smo proveli zajedno, bili smo na izletu, baš je bio dobro raspoložen. Bez agresivnih ispada :D