Dakle, danas je bio prvi roditeljski sastanak za našu grupu 4 godišnjaka na koji sam se ja odlučila poslati supruga da i on malo vidi kako izgleda skup roditelja a i da poveća broj prisutnih muških roditelja(sa 2 na 3) .
Sad moram priznati da mi je žao zbog te odluke jer je njega jako pogodio postupak jednog roditelja za koji bi rekla da je zapravo vjerovatno nepromišljen.
Naime zadatak je bio da se iznese sve ono što nam se sviđa kod naše djece, pa je suprug rekao da mu je drago da je Nikola jako društven,lako se prilagođava novim situacijama i da nije plačljivo dijete te da teške situacije lakše prebrodi.Tu se uključio jedan muški roditelj koji je rekao:"A to je taj Nikola za kojeg moja Mijica kaže da je tukio?" :shock:
Iako sam upoznata sa činjenicom da on zna udariti neko dijete (bez razlike dečko ili cura) ako mu ta osoba želi oduzeti igračku i ne mislim da takvog ponašanja neću još vidjeti kod njega teško da bih ikada pitala i zamjerila bilo kojem djetetu ove dobi ako udari moje dijete a kamoli istaknula to na roditeljskom sastanku.
Pouzdano znam da postoji grupica dječaka u našoj grupi kojima teta ipak da malo upozorenje roditeljima ali mi ga nikada nismo dobili, pa niti takvi nikada nisu,niti trebaju po mom mišljenju, biti isticani na sastancima.
Svakako da postoji bilo kakav odmak od ponašanja druge djece,tete mi to ne bi prešutale a kamoli krile pa mi nije jasan postupak ovog roditelja.
Ne znam da li da ipak pitam tog tatu ili možda tetu ili jednostavno sve zaboravim?