-
PP i velike bebe
J (17 mj.) ima 13 kg i prefold pelene (Bambinomio) koje koristimo su mu premale za spavanje i svakodnevno se budi dobrano mokar. Pokušala sam stavljati u zaštitne jednu veću i jednu manju pelenu + Rodin bambus uložak. I to nam je promočilo. Malo, ali dovoljno da moram prati sve oko njega. Kombinacija pali za dnevno spavanje. Čak i za dnevno spavanje moramo pojačavati pelenu jer jako puno piški.
Probala sam koristiti i Rodinu pusu+bambus uložak i to nam po noći promoči. A i male su mu jer mu pola guze viri van kako god da mu namjestim. Zaštitne koristimo isto Rodine i dovoljno su velike.
Imate li kakvu preporuku za veću djecu? Ne želim koristiti jednokratne za spavanje jer bi onda predugo bio u njima.
Postoje li neke pelene koje su krojene za veću djecu? Svejedno da li su prefolds ili fitted.
Smanjiti tekućinu ne mogu jer sam traži puno vode, a dosta se znoji bez obzira kako ga obučem pa ne želim da dehidrira.
Mislim da nam je najveći problem to što su mu sve pelene premale u odnosu na zaštitne gaćice pa se tijekom nemirnog spavanja povlače prema iza. Uvijek nakon spavanja nađem veći dio pelene na guzi, bez obzira što natrpam više toga u zaštitne....
-
Od pelena koje mi imamo Popolini mi se cine najvece, tako da njih zasad koristimo manje od drugih, cuvamo ih kad nam guza malo poraste. Dosta su duboke i siroke, tako da ostane jos dosta mjesta za neki dodatni ulozak , bar mi se tako sada cini na mojoj mrvici. Osim toga, dodatni plus im je sto se brzo suse, i imaju jako kvalitetan cicak (nakon x pranja jos uvijek izgleda kao nov, za razliku od drugih pelenica).
Nadam se da sam bar malo pomogla
[/quote]
-
-
Da, imam i njihove zastitne, sada smo na velicini M i one nam ljepo pokriju pelenicu, dok Racmanova M nam je vec lagano mala, ide nam samo na ove manje pelene. Te M su nam na cicak, a L sam uzela na drukere, iako zalim sto nisam i te na cicak kupila. Nekako mi se cine da se lakse podesavaju.
Ja sam ih kupila u Austriji, posto sam tu i rodila pa smo dobili neke poticaje za kupovinu platnenih, a buduci da tu po trgovinama imaju samo Popolini njih smo i uzeli. Kazem ti, ja sam zadovoljna njima, trenutacno im je jedini nedostatak to sto su nam malo ogromne, al opet, to je tebi upravo prednost. Neznam ako ti je Austrija blizu (Graz?), al imas i njihovu stranicu, mislim da se mogu naruciti online.
I da, te koje ja imam su ultrafit organic.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma