-
PP i velike bebe
J (17 mj.) ima 13 kg i prefold pelene (Bambinomio) koje koristimo su mu premale za spavanje i svakodnevno se budi dobrano mokar. Pokušala sam stavljati u zaštitne jednu veću i jednu manju pelenu + Rodin bambus uložak. I to nam je promočilo. Malo, ali dovoljno da moram prati sve oko njega. Kombinacija pali za dnevno spavanje. Čak i za dnevno spavanje moramo pojačavati pelenu jer jako puno piški.
Probala sam koristiti i Rodinu pusu+bambus uložak i to nam po noći promoči. A i male su mu jer mu pola guze viri van kako god da mu namjestim. Zaštitne koristimo isto Rodine i dovoljno su velike.
Imate li kakvu preporuku za veću djecu? Ne želim koristiti jednokratne za spavanje jer bi onda predugo bio u njima.
Postoje li neke pelene koje su krojene za veću djecu? Svejedno da li su prefolds ili fitted.
Smanjiti tekućinu ne mogu jer sam traži puno vode, a dosta se znoji bez obzira kako ga obučem pa ne želim da dehidrira.
Mislim da nam je najveći problem to što su mu sve pelene premale u odnosu na zaštitne gaćice pa se tijekom nemirnog spavanja povlače prema iza. Uvijek nakon spavanja nađem veći dio pelene na guzi, bez obzira što natrpam više toga u zaštitne....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma