evo nas nazad s mora gdje smo tjedan dana koristili jednokratne (jer mama nije dovoljno ispeglala karticu da ima platnenih za cijeli tjedan bez pranja )
u platnenima smo vise manje od pocetka i vrlo cesto nam je problematicna lijeva prepona na kojoj se javljaju crvena podrucja i fleke, cak nekad malo djeluje i nateceno. ja to mazem nevenovim uljem - nekad se povuce, nekad opet eskalira, ali uglavnom je prisutno u manjoj ili vecoj mjeri. pelene presvlacim svaka 2-3h.
no sad nakon tjedan dana jednokratnih - a s njima su fleke gotovo odmah nestale i nisu se pojavljivale cijeli tjedan - danas smo obukli platnene i ponovno mu je sve crveno
sto da radim? ne kuzim zasto se to uvijek javlja na lijevoj preponi i nigdje drugdje. mislila sam da su mu mozda pelenice preuske pa da ga tu zuljaju, ali onda bi to bilo i na desnoj, zar ne? :?
necemo valjda morati odustati od platnenih, to bi ubilo moju ekolosku dusu koja uziva u sminkanju s platnenima :/ (iako bi to mozda razveselilo neke kolekcionare, i kod nas se nakupilo dosta zgodnih primjeraka )