-
Osoblje foruma
Dragi moji cure i dečki
Dakle, jesmo mi za šalu
...
No evo...nakon naših međusobnih konzultacija (osoblja foruma) o ovoj temi, morat ćemo vas zamoliti za razumijevanje i u slijedećem...
Ova tema je lijepa i poticajna, ali morat ćemo je održati na nivou komunikacije ovog foruma na kojem se trudimo držati isti (zašto ga, između ostalog, i volite... nadam se ...
) te ne dopustiti uvredljive sadržaje (znamo, znamo da je u vicevima i šalama tolerancija veća, ali svejedno...). Nadam se da će kao takva uspjeti opstati.
Tako da ću vas zamoliti da: degutantne (i one koje banaliziraju naša nastojanja) te proste, uvredljive i sl. (nepadamisadvišeništanapamet) viceve - po bilo kojoj osnovi i za bilo koga ne pišete, a ako je to nešto što ipak jako želite podijeliti s nama postavite link na medij u kojem je to objavljeno, pa tko želi može si pogledati na tim stranicama...
I bilo bi dobro da sadržajno ima veze s ovim pdf-om, našom borbom, ohrabrenjem u istoj i sl.
Nažalost, obzirom da ne postoji mjerač ovih vrijednosti :/ (koliko je nešto neprimjereno), to će biti prepušteno na procjenu vašim moderatoricama...pa ako koji put i krivo procjene, nemojte se previše ljutiti na njih. Nastojat ćemo temu održavati u željenom smjeru.
Tako molim i one čije sam postove obrisala (da ne pišem svakom posebno pp) da se ne ljute, da eventualno stave linkove na stranice (ako iste postoje) te da nastave pisati u duhu kojem smo zamolili...nadam se da sam dobro objasnila i da shvaćate...i da ovaj topic neće zamrijeti...
Molim vas, dakle, da ovo bude afirmativna stranica...gdje jedni druge dižemo, nudimo lijepe, pozitivne sretne i vesele misli te šale/viceve koje ne sadržavaju nešto što je ružno za bilo koga.
Hvala vam.
Vaša BH
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma