jel pocelo glasanje? koji je ono link na sabor???
jel pocelo glasanje? koji je ono link na sabor???
sad je rasprava o izvjescu o opojnim drogama
je l netko zna kad glasaju?
nazalost ne znam, ali pratim koliko mogu od posla.
Ima li neki dnevni red?
Izgleda da objavljuju samo točku po točku kako otvaraju dnevni red :/
ima dnevni red citave sjednice (koja traje dva mjeseca), to je s desne strane kad kliknes
ali nigdje ne kaze kad ce biti glasanje, niti o kojim tockama ce se glasati.
e sad, jel se ja to dobro sjecam s pocetka ljeta - petkom imaju glasanja - ali od koliko sati?
Mislim da će možda bit poslije pauze za ručak. Tak je bilo i prošli put, kaj ne?
A i pogledajte kolko ih je - desetak?
Nemaju ni k od kvoruma
mozda dodju do glasanja a mozda glasanja ni nece biti :?
Sad je na redu izvješće o Rončevićevom imunitetu...bojim se da mi nebumo tak skoro....ak i uopće :/
onda se bojim da smo fulali što smo im slali dopis danas
bilo bi idealno da su dopis dobili na dan izglasavanja :/
BHany prvotno napisa
jos nije kasno, vidjet cemo. Nemojte se sekirati, doci ce na red, a mi ne mozemo znati kad ce na red doci glasanje o nasem zakonu.
Bhany![]()
A slat ćemo opet, i opet, i opet! Bar će sve verzije doć na red 8)
Ma ništa od toga sada...pa njih ni 10 nema..![]()
Evo sjednica se prekida i nastavlja 21., nabrajao je kaj je tad na dnevnom redu, al nije ni spomenuo nas!
tonili, jesi gledala sve? jel bilo glasanje o nama?
Ma nisu nas ni spomenuli! Jer imamo nekog tko može saznat kaj se dešava i kad smo na redu?
ja sam ipak pretužna, 'pucali' smo danas u prazno :/
bhany nemoj biti. Pa dobro je da smo ih podsjetili na nas, zar ne? Ne smijemo dopustiti da nas smetnu s uma.
A i sigurna sam da nismo iscrpili sve svoje ideje i inspiraciju ...![]()
neka, neka, to nam daje vise vremena za akcije![]()
ajmo lijepo sve raskrinkati do glasanja - zakon, statistike, SVE sto su lagali ili insinuirali
istina kad tad izadje na vidjelo, ipak nismo u sjevjernoj koreji ne mozes niti radio stanicu birati
i ne mislim da je pucanje u prazno, niposto! tu smo, aktivni smo, i ne predajemo se - eto takva poruka nije pucanje u prazno!
BHany, slažem se s pino, nije pucanje u prazno (osim kod nekih), a do 21. im možda doleti još neko pisamce,
.
Glasat će tek kada se za to stvore uvjeti, tako je bilo najavljeno, zar ne? Dakle, kada osiguraju potrebnu većinu.
ovdje postam jer neznam gdje je najprikladnije ali baš me zanima dali je taj naš ustavni sud na nekom odmoru jer več dugo nisam nešto čula da se pomaklo sa mrtve točke oko zakona o mpo,ili je netko nešto čuo neka me ispravi jeli se šta riješava ili sve stoji :?
ja mislim da nitko nije ocekivao da ce dosad donijeti odluku
Vjerujem da prije predsjednickih izbora niti nece donijeti odluku. Jos cemo se nacekati.
Ja sam ih kontaktirala prije 20ak dana, dobila sam sljedeći odg.
Poštovana,
O sukladnosti Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji s Ustavom Republike Hrvatske Ustavni sud RH odlučivat će nakon što sudac izvjestitelj obradi predmet na način koji će omogućiti Sudu donošenje odluke o biti stvari, te ga uputi na sjednicu Suda. Kada će to točno biti nismo vam u mogućnosti reći.
S poštovanjem,
Baš gledam sjednicu, mislim slušam, nema se tu kaj gledati pa su rekli da glasanje počinje od 13h, sad je sabor poluprazan, a na glasanju će ih biti ko mrava-vrlo radišno...
Ja se još uvijek nadam zdravom razumu iako smo se uvjerili da toga nema kod večine zastupnika.
Ali nije nam se teško još malo nadat. ~~~~~~~~~
Mi smo se navikle nadat i nadat, padat i opet se dizat :D :D :D ~~~~nada zadnja umire! :D
![]()
![]()
![]()
SUBORKE moje kako bude da bude, tu smo zajedno i potegnut čemo još žešće ako bude trebalo!
![]()
polančec dao ostavku! možda to utječe na glasanje :/ a možda...
glasanje traje...tko može slušati neka sluša pa nek javi kad je naše na rasporedu (ako nije već prošlo)...
odbija amandman da se zamrzavaju embriji, sad sam se ukljucila. Milinovic odbija. Javlja se Opacicka.
ja samo vidim sliku i vidim da opet prevrće i maše nekim papirima - valjda tima koje ne prihvaća
Kako je hladan, nemrem vjerovati.....sreća da ima normalnih a ti su izašli iz sabora
okupili su opet SVE
BHany editirala grubu riječ
Izglasali su zakon. 77 glasova za, 1 suzdržan i 2 protiv.