Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Koji aparatić za depilaciju?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Koji aparatić za depilaciju?

Davnih dana, vrlo davnih dana (1997. ) kupila sam Braunov aparatić za depilaciju kojeg sam povremeno (u kombinaciji s odlascima kozmetičarki) koristila.

Nakon više od deset godina vjernog rada, odlučio je ispustiti svoju plemenitu dušu - a ja, zbunjena, ne znam kako odlučiti kojem bih aparatu poklonila svoje povjerenje i povjerila funkciju nasljednika.

Da ostanem vjerna Braunu i jednostavno kupim novi model? Ili je konkurencija u međuvremenu smislila nešto bolje, brže, bezbolnije, što pjeva operne arije dok nas depilira?

Bila bih vam zahvalna na podjeli iskustava s aparatićima za depilaciju, i pozitivnim i negativnim. Pomoći ćete mi da se snađem u džungli novih ponuda.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nitko? :?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nitko? :?

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam isto dugo bila vjerna braunu i onda jednom pokleknula i uzela phillips. Požalila gorko, vratila se Braunu. Ne planiram više švrljati, on je TAJ.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj zepter ce uskoro postati punoljetan :shock:

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Braun, pa nakon njega opet Braun - zadovoljna (nisam ni isprobavala drugo). Kupila u Muelleru na Trgu novu verziju pred 2 godine.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A jel postoji aparat za depilaciju koji ne boli?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

braun, isto godište kao i tvoj, još živi i radi (valjda sam ja manje dlakava ), s obzirom da nas je tri cure u obitelji preventivno sam kupila philipsov na akciji u konzumu za nekih 100 kn- nemoj to učiniti, spor je i bolno čupa, odi u merkur, tamo možeš sve isprobati , lipo digni nogavicu i u akciju

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znači, većina glasa za Braun. 8)

Mandy, tu gdje ja živim se aparatići ne mogu isprobavati u dućanu, a vjerojatno je tako i bolje.

Trina, vidiš, i ja se trudim upravo to saznati.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj Braun još nije crkao, a kad će - ne zna se . Otprilike je iste dobi kao i Sanjin pa da vidim i ja što ću ako se, ne daj bože, desi.

Doduše, sad kad usput pogledam te aparatiće automatski postajem malodušna jer ih samo Braun ima raznih boja i oblika, a ne da mi se proučavati svakog ponaosob da ustvrdim koji je bolji .

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja koristim Philipshov Satin ice optima koji je isto kupljen prije par godina ali je meni odlican.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sanja da me postedis trazenja
    koji si izabrala?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa
    koji si izabrala?
    Još nijedan, ali 99% sam sigurna da ću opet uzeti Braunov.

I da se ispravim što se tiče njegovog "ispuštanja duše", tj. da mu ne nanesem nepravdu - on još uvijek radi, jedino što primjećujem da je sporiji nego prije i puno se brže ugrije, pa ga isključujem da ne pregori i čekam da se ohladi, pa ispočetka... I to traje. :/

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Prvi mi je bio Braun, kupljen negdje sredinom 90-ih (i još uvijek radi!), a ovaj drugi je ponovo Braun Silk epil kupljen mislim 2003. godine.
    Ovaj noviji nešto manje boli, jer ima dodatak koji malo "umrtvi" kožu iglicama

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Citiraj anjica prvotno napisa
    koji si izabrala?
    Još nijedan, ali 99% sam sigurna da ću opet uzeti Braunov.

I da se ispravim što se tiče njegovog "ispuštanja duše", tj. da mu ne nanesem nepravdu - on još uvijek radi, jedino što primjećujem da je sporiji nego prije i puno se brže ugrije, pa ga isključujem da ne pregori i čekam da se ohladi, pa ispočetka... I to traje. :/
    Moj prvi Braun još uvijek radi, na moru mi je. Jesi li probala... hm.. malo je onako... gadljivo, ali rastavit taj aparat? Mi smo ga (staroga) tako rastavljali par puta jer mu se unutrašnjost bila skroz prepunila dlačicama (iako sam redovno čistili). Dakle, MM bi to nožem, nekako malo na silu, rastavio i izbacio tu kompaktnu, mišje sivu masu van, i tako smo mu par godina bili produžavali život. Simptomi su bili isti, sporije je radi i brže se grijao. Radi se o Braunovom silk-epilu, sada u penziji na moru, ali povremeno mu zadam isto koji "honorarac" i još uvijek radi, onako... malo starački, ali radi.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, da, Trina, meni se čini da na kraju niti jedan ne boli, bitno je depilirat se redovito, kod mene je to jednom u 2-3 tjedna, onda više nema bolova... Ili se valjda koža priviknula... Ne znam. Sjećam se da me prvi put kad sam se probala depilirat njime bolilo, ali je onda nakon par godina redovne depilacije taj osjećaj nestao.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Za Sanju, savjet za rastavljanje, ako želi probat - to se nožem onako baš po rubu plastike (ako se radi o Silkepilu) rastavi maskica aparata i onda izađe taj šokantan sadržaj... One dlačice koje u stvari ostanu po aparatu i mogu se četkicom nakon depilacije odstraniti su manjina, u odnosu na to što se valjda usisa unutra.. čini mi se.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Moj Braun još nije crkao, a kad će - ne zna se . Otprilike je iste dobi kao i Sanjin pa da vidim i ja što ću ako se, ne daj bože, desi.
    Tako i ja! Iako ću ga pokušati rastaviti prema injinom savjetu i očistiti.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ina, hvala ti na savjetu , to mi nikada ne bi palo na pamet!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

čitam pa da se pojavim..ja imam depilatora 3 od Rowente, a imam i prastari Silk Epil, novi Rowentin mi ima opciju Fresh Air,dakle puše kao neki vjetrić na nogu dok se depiliraš, a ima i svjetlo da bolje vidiš dlaku :D
    no ono kaj je meni super na njihovim depilaorima u odnosu na moj silkepil (muzejski primjerak) je to kaj ima nastavak za peeling i kaj se glava cijela skida i lijepo opere pod vodom jer ono čišćenje s četkicom me uijek nerviralo! i to kaj je glava skroz pomična, ko na giletima venus npr, pa se lijepo može doći pod koljeno, pa mi je i to drago..imam na njemu i brijač i bikini šišač..jako mi je će-će

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja imam Philips Satinelle vulgaris iz 1993. koji se redovito koristi i još uvijek radi (jedna brzina šteka, ali nju ionako nisam ni koristila), ali mi redovito urastaju dlake. ne znam je li to problem mog aparatića ili su svi isti po tom pitanju

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ina, upravo sam natjerala svog sirotog muža da rastavi aparatić u potrazi za izgubljenim dlakama , međutim, bio je iznutra sasvim čist. Aparatić. Za muža ne znam.

rossa, ne znam da li je do aparatića, ali probaj jednom tjedno napraviti peeling i dobro istrljati noge malo grubljim frotirom. Pomaže.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Ina, upravo sam natjerala svog sirotog muža da rastavi aparatić u potrazi za izgubljenim dlakama , međutim, bio je iznutra sasvim čist. Aparatić. Za muža ne znam.
    Ajme, a baš sam se ponadala da sam kao neki dr. House za depilatore pogodila dijagnozu. A ništa, neka pstene rečeno i to to da moj stari Silkepil i očišćen tako sporije radi. Sretno!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne mrem nać temu pa ću se okačit tu

Muž ima šišać koji može s baterijom a može i na struju, u zadnje vrijeme mu kad ušteka u struju i poćne se šišat kao neće delat,mislimo da je štos u bateriji, inače bez struje neće se uopće pomaknut
    Inače je philips šišač

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •