Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: što kad se u vrtiću jede hrana koju vaše dijete ne smije??

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je mama pričala da su me jedan dan doveli doma iz jaslica - zamislite - kod časnih sestara, a ja se sva ispovraćala - na meniju su bile hrenovke...

jadna djeca koju time šopaju... uh, pripazit ću svaki put na meni i educirati dijete da ne jede smeće... ni na pamet mi ne bi palo da im još uvijek podvaljuju te nusprodukte...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da malo podignem temu

kakva su vam iskustva sada kada su dežurstva? Da li se i dalje jednako pazi da vam dijete ne dobije nešto što ne smije ili ? kako uopče saznate da je dijete pojelo nešto što mu je zabranjeno ?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi ovo ljeto nismo u vrtiću ali smo bili do početka 7. trebaš što ćešće provjeravati, dati tetama popis hrane koje djete ne jede, i svako jutro pripomenuti teti kod koje si ostavila djete, sad tvoji vcaljda i znaju kaj ne smiju jesti , a i znaju pričat kaj su jele, kaj ne.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moji znaju ( posebno stariji ) što ne smiju jesti ali problem je u tome što oni ne mogu znati što sve ide u npr. saft pa pojedu i ono što ne bi smjeli. S druge pak strane vjerujem da mala zna da jagode ne smije ( a možda i ne zna ) ali ih nije odbila kada ih je dobila. Po mom ih nije niti trebala dobiti.
    Ja sam u vrtiću toliko puta to spomenula da mi se čini da se to dešava baš zbog mog silnog ponavljanja ( kao kad muža pošalješ u dućan i 59842 kažeš da kupi npr. mlijeko jer je to najbitnije a on jedino to zaboravi ).Inače, vrtić ima popis, od doktora naravno.

Zanimalo me da li vam se takve stvari/greške dešavaju i dalje unatoč upozorenjima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dešavalo se svašta, mojoj klinki teta htjela dat voćni jogurt, a uredno ima popis (kao tam nema mlijeka), sva sreća da sam doletila i uzela klinki to iz ruke i dala klincu.
    Ali je bilo i pozitivnih stvari kao na popisu stoji breskva (ne), a oni pitaju dal smije marelicu. Aaj se tiče safta moja zna da ne smije crveni saft (jer je nutra paradajz), pa dobi zamjenu u stilu bijelog mesa i sl. nače popis smo mi pisali, ali smo ga par puta dorađivali, jer njima nikad nije bilo pol toga jasno, i piše uredno bez parizera, polija, hrenovki i sl. stavki. Moja jede samo domaće jagode od mojih staraca, ali tak da otiđemo tam i poberu sve kaj vide i strpaju u usta, znam da nije špricano jer se mi brinemo oko toga, u vrtiću ne jede jagode.

Doma jede samo srdelu, a pošto toga nema u vrtiću(već samo lignjuni, oslići, morski pesi i škarpine) na popisu uredno piše da ne jede ribu.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •