-
Meni je mama pričala da su me jedan dan doveli doma iz jaslica - zamislite - kod časnih sestara, a ja se sva ispovraćala - na meniju su bile hrenovke...
jadna djeca koju time šopaju... uh, pripazit ću svaki put na meni i educirati dijete da ne jede smeće... ni na pamet mi ne bi palo da im još uvijek podvaljuju te nusprodukte...
-
da malo podignem temu
kakva su vam iskustva sada kada su dežurstva? Da li se i dalje jednako pazi da vam dijete ne dobije nešto što ne smije ili ? kako uopče saznate da je dijete pojelo nešto što mu je zabranjeno ?
-
mi ovo ljeto nismo u vrtiću ali smo bili do početka 7. trebaš što ćešće provjeravati, dati tetama popis hrane koje djete ne jede, i svako jutro pripomenuti teti kod koje si ostavila djete, sad tvoji vcaljda i znaju kaj ne smiju jesti , a i znaju pričat kaj su jele, kaj ne.
-
-
dešavalo se svašta, mojoj klinki teta htjela dat voćni jogurt, a uredno ima popis (kao tam nema mlijeka), sva sreća da sam doletila i uzela klinki to iz ruke i dala klincu.
Ali je bilo i pozitivnih stvari kao na popisu stoji breskva (ne), a oni pitaju dal smije marelicu. Aaj se tiče safta moja zna da ne smije crveni saft (jer je nutra paradajz), pa dobi zamjenu u stilu bijelog mesa i sl. nače popis smo mi pisali, ali smo ga par puta dorađivali, jer njima nikad nije bilo pol toga jasno, i piše uredno bez parizera, polija, hrenovki i sl. stavki. Moja jede samo domaće jagode od mojih staraca, ali tak da otiđemo tam i poberu sve kaj vide i strpaju u usta, znam da nije špricano jer se mi brinemo oko toga, u vrtiću ne jede jagode.
Doma jede samo srdelu, a pošto toga nema u vrtiću(već samo lignjuni, oslići, morski pesi i škarpine) na popisu uredno piše da ne jede ribu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma